Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Στοιχεία Μηχ/γίας ΜΗΧΟΠ + Στοιχεία Μηχανών ΜΠΔ

  • Συντάχθηκε 12-10-2012 14:06 από Aristomenis Antoniadis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: aantoniadis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΠΔ.
    Μετά από παρανοήσεις σχετικά με τις υποχρεώσεις των φοιτητών στα μαθήματα αυτά, ανακοινώνονται τα εξής:

    Τμήμα ΜΠΔ: Ισχύει ό,τι και κάθε έτος, δηλαδή οι φοιτητές έχουν υποχρέωση να εκπονούν εβδομαδιαίες ασκήσεις οι οποίες παρουσιάζονται στο μάθημα της Δευτέρας και παραδίδονται από τους φοιτητές στο μάθημα της Παρασκευής. Υποχρέωση για την παράδοση των εργασιών έχουν οι φοιτητές που ο ΑΜ τους ξεκινά από 2006 καθώς και οι μετέπειτα εγγεγραμμένοι. Οι παλαιότεροι φοιτητές (με ΑΜ<2006), εφόσον υλοποιήσουν τις ασκήσεις έχουν επιπλέον συνεισφορά στον τελικό τους βαθμό.

    Τμήμα ΜΗΧΟΠ: Ισχύει ό,τι και για το ΜΠΔ, δηλαδή οι φοιτητές έχουν υποχρέωση να εκπονούν εβδομαδιαίες ασκήσεις οι οποίες παρουσιάζονται στο μάθημα της Δευτέρας και παραδίδονται από τους φοιτητές στο μάθημα της Παρασκευής. Υποχρέωση για την παράδοση των εργασιών έχουν οι φοιτητές που ο ΑΜ τους ξεκινά από 2010, δηλαδή οι φοιτητές του Ε’ εξαμήνου. Οι παλαιότεροι φοιτητές (με ΑΜ<2010), εφόσον υλοποιήσουν τις ασκήσεις έχουν επιπλέον συνεισφορά στον τελικό τους βαθμό.

    Επισημαίνεται ότι οι εργασίες παραδίδονται με σύντομη εξέταση κατά τη διάρκεια ή του τέλος του μαθήματος της Παρασκευής (και μόνον) και ότι οι φοιτητές λαμβάνουν τις ασκήσεις και τις αντίστοιχες επεξηγήσεις κατά το μάθημα της Δευτέρας. Το πρόγραμμα των ασκήσεων, οι παραδόσεις και υπόλοιπο υποστηρικτικό υλικό, βρίσκονται στη σελίδα e-class του ΜΠΔ στο μάθημα Στοιχεία Μηχανών.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012