Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση σε ομιλία-Θαλάσσια Ρύπανση και Απόβλητα-Νεώριο Μόρο

  • Συντάχθηκε 21-09-2012 10:49 από Eleni Kastanaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ekastanaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΤΕΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΠΕΡ, ΕΤΕΠ ΜΗΠΕΡ
    ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

    ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

    8 – 30 Σεπτεμβρίου 2012

    Εγκαταστάσεις Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων

    Νεώριο του Μόρο


    Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία της συνεργάτιδας του Πολυτεχνείου Κρήτης Δρ. Μαρίας Αϊβαλιώτη με θέμα «Θαλάσσια ρύπανση και απόβλητα: ένας σύντομος απολογισμός», στα πλαίσια της παραπάνω έκθεσης του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων (Νεώριο του Μόρο).

    Η ομιλία θα επικεντρωθεί στα βασικότερα προβλήματα ρύπανσης που αντιμετωπίζουν σήμερα οι θάλασσες και οι ωκεανοί παγκοσμίως, με έμφαση στις υφιστάμενες πηγές ρύπανσης, τις κατηγορίες των αποβλήτων που απαντώνται, καθώς και τις επιπτώσεις που αυτές έχουν στην θαλάσσια πανίδα και χλωρίδα.

    Στόχος της συγκεκριμένης ομιλίας, αλλά και του συνόλου της έκθεσης, είναι να ευαισθητοποιηθεί το κοινό επί του θέματος της θαλάσσιας ρύπανσης και να συνειδητοποιήσει τις ακριβείς διαστάσεις του προβλήματος, αλλά και τις ευθύνες, που κάθε ένας από εμάς έχει.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012