Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Μη Γραμμικός Προγραμματισμός Ανακοίνωση για τις εξετάσεις Ιούνη (Μ.Π.Δ)

  • Συντάχθηκε 30-07-2012 12:42 από Markos Papageorgiou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: mpapageorgiou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΠΔ.
    Η βαθμολογία του μη Γραμμικού Προγραμματισμού για τη εξεταστική του Ιουνίου έχει αναρτηθεί έξω από το γραφείο του διδάσκοντα Μ. Παπαγεωργίου στον πίνακα ανακοινώσεων του εργαστηρίου Δυναμικών συστημάτων και Προσομοίωσης.

    Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να δουν τα γραπτά τους, να το κάνουν σύντομα μιας και οι τελικοί βαθμοί θα σταλούν στο τέλος της εβδομάδας στην γραμματεία. Μπορείτε να δείτε επίσης τη βαθμολογία σας από το φοιτητολόγιο.

    Οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε για το γραπτό σας μπορείτε να περάσετε από το γραφείο του Μανώλη Διαμαντή (εργαστήριο δυναμικών συστημάτων τηλ: 28210-37310 email: dmanolis<στο>dssl.tuc[dot]gr από Δευτέρα έως Πέμπτη 11:00 με 14:00).

    Όποιος έχει βαθμολογία 4 ή 4,5 και ο μη Γραμμικός Προγραμματισμός είναι το τελευταίο του μάθημα παρακαλέιται να περάσει επίσης από το γραφείο του Μανώλη Διαμαντή.

    Τέλος παρακαλούνται οι :

    1) Σαράντης Ιωάννης
    2) Παππά Θεοδώρα
    3) Δεδέ Χριστίνα
    4) Ηλίας Παπαδάκης

    να περάσουν όποτε μπορέσουν από το γραφείο του Καθηγητή Μάρκου Παπαγεωργίου

    Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες




    Εκ μέρους του Καθηγητή Μάρκου Παπαγεωργίου

    Μανώλης Διαμαντής

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012