Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Νέες προϋποθεσεις για Σίτ.- Στέγ. ακ. ετ. 2012-13 (Προπτυχ - Μεταπτ. και Υποψ. Διδακτ.) Αναστολή διαδικασίας υποβολής αιτ. Σίτ.-Στέγ. 2012-13

Νέες προϋποθεσεις για Σίτ.- Στέγ. ακ. ετ. 2012-13 (Προπτυχ - Μεταπτ. και Υποψ. Διδακτ.) Αναστολή διαδικασίας υποβολής αιτ. Σίτ.-Στέγ. 2012-13

  • Συντάχθηκε 06-07-2012 15:10 από Eirini Tzekaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: etzekaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 06-07-2012 15:26

    Ιδιότητα: σύνταξη/αποχώρηση υπάλληλος.
    Ενημερώνουμε τους Προπτυχιακούς φοιτητές - Μεταπτυχιακούς φοιτητές και Υποψήφιους Διδάκτορες του Πολυτεχνείου Κρήτης ότι δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 1965/τ.Β./18-6-12 - κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του αρθρ. 53 του Ν. 4009/11 (Φ.Ε.Κ. 195/τ.Α./6-9-11) - Κοινή Υπουργ. Αποφ. με θέμα: «Καθορισμός ορίων, προϋπο-θέσεων και διαδικασίας για την παροχή σίτισης στους φοιτητές των Α.Ε.Ι»
    Με βάση τις ως άνω διατάξεις δικαιούχοι δωρεάν Σίτισης είναι πλέον, εκτός των Προπτυχιακών φοιτητών και οι Μεταπτυχιακοί φοιτητές - Υποψήφιοι Διδάκτορες του Π.Κ., εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται σ΄ αυτήν.
    Επίσης με βάση τις διατάξεις του ως άνω Νόμου δικαιούχοι δωρεάν Στέγασης, εκτός των Προπτυχιακών φοιτητών είναι και οι Μεταπτυχιακοί φοιτητές - Υποψήφιοι Διδάκτορες, (δεν έχει εκδοθεί ακόμη σχετική Κ.Υ.Α).
    Κατόπιν αυτών αναστέλλεται η διαδικασία που ήταν σε εξέλιξη για την υποβολή από τους Προπτυχιακούς φοιτητές Αιτήσεων Σίτισης - Στέγασης ακαδ. έτους 2012-2013 (λήξη την 27η Ιουλίου 2012), προκειμένου να συζητηθεί στη Σύγκλητο ο τρόπος εφαρμογής των νέων διατάξεων.
    Προς ενημέρωση όλων επισημαίνετε ιδιαίτερα ότι θα πρέπει να κατατεθεί, με βάση τις νέες διατάξεις, το εκκαθαριστικό σημείωμα του οικον. έτους 2012 (αντί του εκκαθαριστικού σημειώματος του οικον. έτους 2011 που είχε ζητηθεί (με αρχική προθεσμία υποβολής αιτήσεων).
    Με νεώτερη ανακοίνωση θα ενημερώσουμε για τις νέες προθεσμίες και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
    Όσοι προπτυχιακοί φοιτητές έχουν ήδη καταθέσει σχετική αίτηση για Σίτιση- Στέγαση με βάση την αρχική προθεσμία, ή είχαν καταθέσει αίτηση για την Υποτροφία Αποπεράτωσης (που ανεστάλη), θα πρέπει να συμπληρώσουν αυτές με τα νέα δικαιολογητικά που θα ανακοινωθούν.

    Η Διευθύντρια Ακαδημαϊκών Θεμάτων
    Ειρήνη Τζεκάκη

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012