Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Σχεδιασμός Περιβαλλοντικών Εγκαταστάσεων και ΜΠΕ

  • Συντάχθηκε 29-05-2012 16:37 από Petros Gikas Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: pgikas<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΠΕΡ.
    Την Πέμπτη 31 Μαΐου, στις 10:00 πμ, στην αίθουσα Η/Υ του ΜΗΠΕΡ θα γίνει συνάντηση για να συζητηθεί η πρόοδος στην εργασία του 9ου-10ου εξαμήνου. Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την έντυπη μορφή της ενδιάμεσης εργασίας, καθώς και επικαιροποιημένο διάγραμμα ροής. Σημειώνεται ότι αυτή θα είναι η τελευταία συνάντηση πριν την παράδοση των εργασιών.

    Η παράδοση των εργασιών θα γίνει τις 12 Ιουνίου στο γραφείο μου, μεταξύ 12:00 - 13:00. Μετά από συνεννόηση με τον διδάσκοντα, εργασίες μπορούν να παραδοθούν μέχρι και τις 14 Ιουνίου. Μετά την ημερομηνία αυτή, δεν θα γίνονται δεκτές άλλες εργασίες, και οι φοιτητές που δεν παρέδωσαν εργασία δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος στην εξέταση.

    Η εξέταση θα γίνει την Πέμπτη 28 Ιουνίου στην αίθουσα Μ4002 από τις 11:00 πμ. Όλοι οι εξεταζόμενοι φοιτητές θα πρέπει να βρίσκονται στην αίθουσα από την ώρα έναρξης και να παραδώσουν την παρουσίαση σε ηλεκτρονική μορφή με την έναρξη της εξέτασης. Σε περίπτωση που εξέταση δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 19:00, θα συνεχιστεί την επόμενη ημέρα στις 11:00 πμ, στην αίθουσα 137Π39, Κτήριο Επιστημών (σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είναι παρόντες όλοι οι φοιτητές ανεξάρτητα από το εάν έχουν ολοκληρώσει την παρουσίαση την προηγούμενη ημέρα).

    Η κάθε ομάδα θα παρουσιάσει την εργασία της σε PowerPoint. Το κάθε μέλος της ομάδας θα αναπτύξει τους τομείς ευθύνης του. Ο συνολικός χρόνος παρουσίασης ανά ομάδα είναι 12 λεπτά. Αμέσως μετά οι εξεταζόμενοι θα κληθούν να απαντήσουν προφορικά σε ερωτήσεις του διδάσκοντα.

    Υπενθύμιση: Οι ομάδες οι οποίες έχουν την ενδιάμεση εργασία καλούνται να την παραδώσουν μαζί με την τελική εργασία.

    Ο διδάσκων

    Πέτρος Γκίκας

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012