Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Διάλεξη καθηγητή Χρυσικόπουλου Κωνσταντίνου, Εργαστήριο Τεχνολογίας του Περιβάλλοντος Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Πάτρα

  • Συντάχθηκε 11-05-2012 14:57 από Dionysia Kolokotsa Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: dkolokotsa<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΔΕΠ ΜΗΠΕΡ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΗΜΜΥ
    Την Παρασκευή 18/5/2012 ώρα 12:00 στην αίθουσα 137Π39 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη του κυρίου Κωνσταντίνου Β. Χρυσικόπουλου, καθηγητή στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα: "Μεταφορά ρύπων σε περιβαλλοντικά συστήματα".

    Ο Δρ. Χρυσικόπουλος είναι καθηγητής από το 2004 στο Εργαστήριο Τεχνολογίας του Περιβάλλοντος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο Δρ. Χρυσικόπουλος έλαβε το πτυχίο του (B.S.) το 1982, από το Τμήμα Χημικών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, San Diego και το μεταπτυχιακό δίπλωμα (M.S.) το 1984, από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Stanford. Το Δίπλωμα Engineer το 1986 και το Διδακτορικό Δίπλωμα (Ph.D.) το 1991 από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Stanford. Έχει δημοσιεύσει 73 άρθρα σε διεθνή περιοδικά με κριτές, 3 κεφάλαια σε βιβλία και 132 άρθρα σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων. Τα τρέχοντα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την τύχη και μεταφορά ιών στο υπέδαφος, τη μεταφορά διαφορετικού μεγέθους κολλοειδών σε ρωγματωμένα πετρώματα, και διάλυση μίγματος υγρού μη υδατικής φάσης σε πορώδη μέσα. Έχει επίσης εργαστεί σε τομείς σχετικούς με τη διασπορά πτητικών οργανικών στην ατμόσφαιρα που προέρχονται από εγκαταστάσεις επεξεργασίας υπόγειου νερού, τη μαθηματική προσομοίωση της μεταφοράς αντιδρώντων ρύπων στο υπέδαφος και την ανάπτυξη ιδανικών ιχνηθετών για υπόγεια νερά και γεωθερμικές μελέτες.



    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012