Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Μετακινήσεις φοιτητών με Αστικό ΚΤΕΛ από και προς Πολυτεχνειούπολη)

  • Συντάχθηκε 04-05-2012 11:59 από Eirini Tzekaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: etzekaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 04-05-2012 12:33

    Ιδιότητα: σύνταξη/αποχώρηση υπάλληλος.
    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
    (Μετακινήσεις φοιτητών με Αστικό ΚΤΕΛ από και προς Πολυτεχνειούπολη)


    Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι, για διευκόλυνση των μετακινήσεων τους από Χανιά προς την Γαλλική Σχολή και την Πολυτεχνειούπολη και αντιστρόφως - στη νέα σύμβαση του Πολυτεχνείου Κρήτης με το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων που υπογράφηκε - έχουν συμφωνηθεί τα ακόλουθα:

     ΟΙ φοιτητές μπορούν να μετακινούνται από και προς την Πολυτεχνειούπολη με δέκα (10) απευθείας δρομολόγια του KTEΛ με την ένδειξη «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» τα οποία θα αναχωρούν από τα Χανιά (πλατεία Αγοράς) στις:
    8:45, 9:45, 10:45, 11:45, 12:45, 13:45, 14:45, 17:45, 18:45,19:45κατά τις εργάσιμες ημέρες τις εβδομάδας (πλην των περιόδων των διακοπών των Χριστουγέννων και του Πάσχα).
     Επιπλέον, εντός της Πολυτεχνειούπολης θα εισέρχονται τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ της γραμμής «ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ» των:
    8:00, 15:30 και 16:30, προς και από Κουνουπιδιανά αντίστοιχα,
    (το πρώτο κατά την άνοδο και το δεύτερο και το τρίτο κατά την επιστροφή), ομοίως κατά τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας.
     Παράλληλα, οι φοιτητές μπορούν - καθημερινές, Σάββατα, Κυριακές και αργίες - να κάνουν χρήση όλων των δρομολογίων που εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή του Ακρωτηρίου της γραμμής «ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ» (Κουνουπιδιανά, Καμπάνι, Κορακιές, Άγ. Ονούφριος, Πλακούρες, Πυθάρι), τα οποία είναι κάθε μισή ώρα, καθώς και τα δρομολόγια με προορισμό την Χαλέπα, (αναλυτικά προγράμματα δρομολογίων στην ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ: www.chaniabus.gr).
     Οι φοιτητές, προκειμένου να κάνουν χρήση των παραπάνω δέκα (10) αποκλειστικών δρομολογίων αλλά και όλων των δρομολογίων του ΚΤΕΛ προς Ακρωτήρι, Χαλέπα, ΣΟΔΥ, Προφήτη Ηλία, οφείλουν να αγοράσουν από τα γραφεία τους, μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών στην τιμή των 15.00€.
    Την κάρτα αυτή, μπορούν να την χρησιμοποιούν για μία (1) επιπλέον διαδρομή της επιλογής τους, ανάλογα με τη διεύθυνση της κατοικίας τους, καθώς και για τη διαδρομή από Χανιά προς Νοσοκομείο και αντίστροφα.

    • Παρακαλούνται οι φοιτητές να αναφέρουν στη Δ/νση Ακαδ/κών Θεμάτων, όποια περίπτωση μη τήρησης του προγράμματος, από πλευράς του Αστικού ΚΤΕΛ, διαπιστώσουν ή όποιο άλλο πρόβλημα προκύψει.
    Η Δ/ντρια Ακαδ/κών Θεμάτων
    Ειρήνη Τζεκάκη

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012