Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Απαλλακτική εξέταση στο μάθημα "Συστήματα Διοίκησης για Μηχανικούς" (ΜΠΔ και ΜηχΟΠ)

  • Συντάχθηκε 05-04-2012 12:04 από Vasilis Moustakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: vmoustakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΠΔ.
    Η απαλλακτική εξέταση για το μάθημα "Συστήματα Διοίκησης για Μηχανικούς", τμήματα ΜΠΔ (4ο εξάμηνο) και ΜηχΟΠ (6ο εξάμηνο) θα διεξαχθεί μετά τις διακοπές του Πάσχα, από 7/5/2012 μέχρι και 19/5/2012.

    Η διεξαγωγή θα γίνει σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου Κρήτης. Παρακαλώ τους φοιτητές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής να αυτό-οργανωθούν, να ορίσουν ένα εκπρόσωπο τους που στη συνέχεια θα επικοινωνήσει μαζί μας για τον καθορισμό της ημερομηνίας και ώρας της εξέτασης.

    Ο εκπρόσωπος των φοιτητών του ΜΠΔ θα επικοινωνήσει μαζί μου (vmoustakis@gmail.com) και ο εκπρόσωπος των φοιτητών του ΜηχΟΠ παρακαλώ να επικοινωνήσει με τον κ. Λεωνίδα Ζαμπετάκη (lzabetak@dpem.tuc.gr). Σε κάθε περίπτωση ο εκπρόσωπος παρακαλώ να γνωρίζει τον αριθμό των συμφοιτητών του (ή της) που θα συμμετάσχουν στην απαλλακτική εξέταση. Χρειαζόμαστε τον αριθμό κι όχι τα ονόματα.

    Τονίζω την ανάγκη για αυτό-οργάνωση διότι δεν έχω το χρόνο για να ασχοληθώ ατομικά με όσους θέλουν να συμμετάσχουν. Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση μέχρι την Παρασκευή 4/5/2012 τότε θα θα προχωρήσουμε στον καθορισμό της ημερομηνίας και ώρας εξέτασης και για τα δύο τμήματα μόνοι μας.

    Η απαλλακτική εξέταση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Σάββατο 19/5/2012. Θα διεξαχθεί είτε απόγευμα (για παράδειγμα 18:00 με 21:00) είτε Σάββατο.

    Εύχομαι σε όλες και όλους Καλό Πάσχα!

    Βασίλης Μουστάκης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012