Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Απαλλακτική Πρόοδος για φοιτητές 10ου εξαμήνου και εκείθεν στα μαθήματα ΣΥΑ & Ηλεκτρονικό Επιχειρείν

  • Συντάχθηκε 03-04-2012 18:04 από Nikolaos Matsatsinis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nmatsatsinis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΔΕΠ ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ
    Απαλλακτική Πρόοδος για φοιτητές 10ου εξαμήνου και άνω στα Μαθήματα:
    • Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων
    • Ηλεκτρονικό Επιχειρείν
    Για τους φοιτητές του 10ου εξαμήνου και άνω θα δοθεί απαλλακτική πρόοδος μετά τις διακοπές του Πάσχα, σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της Συγκλήτου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
    Ο βαθμός όσων φοιτητών πετύχουν στη συγκεκριμένη πρόοδο θα καταχωρηθεί στο τέλος του εξαμήνου, ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην εξεταστική του Ιουλίου εφόσον έχουν ολοκληρώσει τις απαιτήσεις του μαθήματος (παρακολούθηση εργαστηρίων, υποβολή εργασιών, κλπ).
    Προκειμένου να γίνει διερεύνηση αν υπάρχει ενδιαφέρον για συμμετοχή στην πρόοδο αλλά και να γίνει ο κατάλληλος έλεγχος και προετοιμασία παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην πρόοδο στην κ. Κρασαδάκη (lia@ergasya.tuc.gr) για τα Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων και στον κ. Σακελλάρη (alkaios.sakellaris@gmail.com) για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, μέχρι την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012.

    Υπενθυμίζεται η απόφαση της Συγκλήτου:
    Η Σύγκλητος του Ιδρύματος, στη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
    α) Οι φοιτητές του 10ου εξαμήνου και εκείθεν μπορούν να εγγράφονται χωρίς περιορισμό σε όσα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου επιθυμούν και
    β) παροτρύνει τα Τμήματα και τους διδάσκοντες να οργανώσουν συντεταγμένα με τη συνδρομή του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού εξετάσεις στην αρχή κάθε μαθήματος, για τους παραπάνω φοιτητές. Οι φοιτητές που επιτυγχάνουν σε αυτές θεωρούνται ότι πέρασαν το μάθημα και ο βαθμός καταχωρείται στο πέρας του εξαμήνου άλλως έχουν δικαίωμα επανεξέτασης μετά το πέρας του μαθήματος στην τακτική εξεταστική περίοδο.


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012