Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Δηλώσεις Μαθημάτων Τμήμα ΜΗΧΟΠ

  • Συντάχθηκε 20-03-2012 10:05 από Anna Kritikaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: akritikaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΠΕΡ
    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡINOY ΕΞΑΜHNOY ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΟΠ

    Οι δηλώσεις μαθημάτων του εαρινού εξάμηνου του ακ. έτους 2011-12 θα γίνονται από 26-3-2012 έως και 6-4-2012. Πέραν αυτής της ημερομηνίας ο φοιτητής δεν θα έχει δικαίωμα αλλαγής της δήλωσης.

    Για τους εισαχθέντες φοιτητές από το 2000-2001, οι δηλώσεις θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της διεύθυνσης: http://websrv.stdnet.tuc.gr/unistudent.

    Για τους εισαχθέντες φοιτητές πριν το 2000-2001, οι δηλώσεις θα γίνονται μόνο στη Γραμματεία του Τμήματος.

    Για την είσοδο σας στο φοιτητολόγιο ως «Όνομα Χρήστη και «Κωδικό πρόσβασης» εισάγετε τα αντίστοιχα πεδία που έχετε ορίσει στο λογαριασμό σας στο Μηχανογραφικό κέντρο.

    Για λόγους ασφαλείας η πρόσβαση στο σύστημα επιτρέπεται μόνο από IP διευθύνσεις του Πολυτεχνείου, δηλαδή από Η/Υ που βρίσκονται στο χώρο του Ιδρύματος & από συνδέσεις μέσω Wifi@Home & VPN. Για την πρόσβαση λοιπόν από Η/Υ που βρίσκονται εκτός δικτύου του Πολυτεχνείου (μέσω Forthnet, Conn-x κ.ά.) απαιτείται η ενεργοποίηση της σύνδεσης στο δίκτυο του Ιδρύματος μέσω VPN. Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στη διεύθυνση: http://www.tuc.gr/183.html.


    Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Τμήματος (τηλ.28210-37620/37645).

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012