Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας: Συμβουλευτική φοιτητών και αποφοίτων με αναπηρία

  • Συντάχθηκε 31-01-2012 15:45 από Thelma Mavridou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: tmavridou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ
    Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης, θέλοντας να υποστηρίξει τους φοιτητές και αποφοίτους με αναπηρία παρέχει πρόσθετες υπηρεσίες για την υποστήριξη της σταδιοδρομίας τους.

    Στην ιστοσελίδα του ΓΔΣ-σχεδιάστηκε νέα ενότητα ( http://www.career.tuc.gr/09.html ) που περιλαμβάνει:

    (1) Συμβουλευτικό Οδηγό Σταδιοδρομίας για ΑμεΑ με θέματα όπως η εύρεση απασχόλησης, η γνωστοποίηση της αναπηρίας και η προσαρμογή στο εργασιακό περιβάλλον.
    (2) Ερωτηματολόγιο Διερεύνησης Αναγκών και επαγγελματικής ανάπτυξης
    (3) Χρήσιμους Συνδέσμους προς ελληνικούς και διεθνείς δικτυακούς τόπους
    για την πληροφόρησή σχετικά με καίρια θέματα όπως η σχετική νομοθεσία, η απασχόληση και οι υποστηρικτικές τεχνολογίες για τα ΑμεΑ.

    Θεωρώντας ότι πρέπει να γνωρίζουμε τις ανάγκες των φοιτητών, προκειμένου να βελτιώνουμε ή να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες του Γραφείου Διασύνδεσης, παρακαλούμε τους φοιτητές με αναπηρία να απαντήσουν ανώνυμα στο on-line ερωτηματολόγιο διερεύνησης αναγκών. Οι απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών συμβουλευτικής σταδιοδρομίας.

    Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο Διασύνδεσης ή να απευθυνθείτε μέσω email στη διεύθυνση center <στο> career.tuc.gr.

    Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με σκοπό την προώθηση της ισότιμης πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία στο φυσικό περιβάλλον, τις μεταφορές και τις υπηρεσίες πληροφόρησης και επικοινωνίας, διεξάγει, έως τις 29 Φεβρουαρίου 2012, δημόσια διαβούλευση για τη συλλογή απόψεων από τις επιχειρήσεις, τα άτομα με αναπηρία και το ευρύτερο κοινό. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://ec.europa.eu/justice/newsroom/discrimination/opinion/111207_en.htm


    Με εκτίμηση
    Για το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας
    Μαυρίδου Θέλμα

    Πολυτεχνείο Κρήτης
    Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας
    Πολυτεχνειούπολη, Ακρωτήρι,
    Χανιά 731 00, Κρήτη
    Τηλ: 28210 37330, 37331, 37332
    Fax: 28210 37522
    email: center@ career.tuc.gr
    http://www.career.tuc.g


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012