Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Υποτροφίες για πρακτική άσκηση στη Γερμανία

  • Συντάχθηκε 31-01-2012 12:12 από Eirini Marentaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: emarentaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: υπάλληλος.
    Από τη Γερμανική Πρεσβεία μας έγινε γνωστό ότι:

    Χορηγούνται 10 υποτροφίες για πρακτική άσκηση στη Γερμανία.
    Το Ίδρυμα Μποδοσάκη έχει προκηρύξει σε συνεργασία με την Γερμανική Πρεσβεία της Αθήνας και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο την επιχορήγηση δέκα θέσεων για πρακτική άσκηση διάρκειας έξι μηνών σε εταιρείες-επιχειρήσεις στη Γερμανία. Οι υπότροφοι θα λαμβάνουν από το Ίδρυμα μηνιαία επιχορήγηση ύψους 1.100 ευρώ. Η πρακτική άσκηση ξεκινά από τον Μάρτιο του 2012.
    Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης ή τελειόφοιτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές με άριστες επιδόσεις, που ανήκουν στις παρακάτω ειδικότητες: Οικονομικών Επιστημών, Χημικών Μηχανικών, Μηχανικών Περιβάλλοντος, Μηχανολόγων, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών-Πληροφορικής. Μεταξύ άλλων απαιτούνται άριστες γνώσεις της αγγλικής γλώσσας και την Η/Υ. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν υπερβεί το 32ο έτος της ηλικίας τους.
    Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν σύντομα, καθώς η προθεσμία λήγει στις 15 Φεβρουαρίου.
    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση των υποτροφιών αλλά και τα έντυπα της αίτησης θα βρείτε στην ιστοσελίδα:
    www.bodossaki.gr/Default.aspx?id=1272&nt=108&lang=1

    Aπό το Γραφείο Πρύτανη
    Ειρήνη Μαρεντάκη

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012