Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εγραφες στο Εργαστηριο του Μαθηματος ΗΜΜΥ "ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ"

  • Συντάχθηκε 15-11-2011 03:28 από Manolis Doudounakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: mdoudounakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΗΜΜΥ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ
    Οι εγγραφές και η παραλαβή των εργαστηριακών σημειώσεων στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ του μαθήματος ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ θα γίνονται από την Τρίτη 15 Νοεμβρίου έως και τη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου τις ώρες 11:00-13:00 στο γραφείο του Ε.Ε.ΔΙ.Π. Μανόλη Ντουντουνάκη, γραφείο 137.Α.27 σε ομάδες των τριών ατόμων. Δηλώσεις ομάδων των τριών ατόμων μπορεί να γίνονται και με email στο mdoudounakis<στο>isc.tuc[dot]gr με επιβεβαίωση εγγραφής. Κάθε φοιτητής με την εγγραφή του θα δηλώνει – επιλέγει σταθερή ώρα και ημέρα διεξαγωγής του εργαστηρίου. Το εργαστήριο θα γίνεται τις παρακάτω ώρες:
    • Τρίτη 9-11. και,
    • Τρίτη 11-13 και
    • Πέμπτη 9-11 και
    • Πέμπτη 11-13. .
    Το εργαστήριο θα ξεκινήσει την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου με την εξέταση –παρουσίαση του προγράμματος για την πρώτη άσκηση PLC. Το εργαστήριο έχει τελική εξέταση. Θα προηγηθεί θεωρητική παρουσίαση του PLC σε αίθουσα την επομένη εβδομάδα, και πρακτική παρουσία του λογισμικού του PLC, εισαγωγική άσκηση PLC, την μεθεπομένη εβδομάδα στο μηχανογραφικό. Οι ακριβές ημερομηνίες και ώρες θα καθοριστούν με νεώτερη ανακοίνωση.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012