Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ για τους φοιτητές ΗΜΜΥ - μαθήματα ΦΥΣΙΚΗΣ

  • Συντάχθηκε 15-11-2011 00:47 από Apostolos Pantinakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: apantinakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: σύνταξη/αποχώρηση ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

    1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Φοιτητές μπορούν να δουν τα αποτελέσματα ή/και τα γραπτά τους την Τρίτη 15 Νοε , ώρα 11.00 – 14.00 , γραφείο Ε5 102 (καφέ κτίρια)

    2. ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ. Οι εγγραφές στα εργαστηριακά τμήματα του μαθήματος Φυσική (Μηχανική-Στοιχεία Θερμότητας) γίνονται στην αίθουσα διδασκαλίας 145Π58, αρχίζουν την Τετάρτη 16 και τελειώνουν την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, την ώρα του μαθήματος 10.00-11.00. Η εργαστηριακή εξάσκηση προγραμματίζεται να αρχίσει αμέσως μετά, από Δευτέρα 28 Νοε 2011 .

    3. ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΜΜΥ. Μετά την αναμόρφωση του προγράμματος σπουδών ΗΜΜΥ πέρυσι, το μάθημα του Χειμερινού Εξαμήνου, ΦΥΣΙΚΗ (Μηχανική –Στοιχεία Θερμότητας), έγινε κατ επιλογή υποχρεωτικό, ενώ το μάθημα που ακολουθεί το Εαρινό Εξάμηνο, ΦΥΣΙΚΗ (Ηλεκτρομαγνητισμός) παραμένει υποχρεωτικό. Όμως το υποχρεωτικό σε πολλά σημεία βασίζεται στην κατανόηση της ύλης που διδάσκεται στο μάθημα επιλογής. Ενημερώνονται οι φοιτητές ότι το μάθημα επιλογής βοήθησε σημαντικά όσους το επέλεξαν και πέρυσι σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από αυτούς πέτυχε στο υποχρεωτικό μάθημα Φυσικής σε σχέση με τους φοιτητές που δεν το επέλεξαν:

    Ποσοστά επιτυχίας το Ακ Έτος 2010-11 στο μάθημα Φυσικής του Εαρινού εξαμήνου (υποχρεωτικό)
    Φοιτητές που επέλεξαν Φυσική Χειμερινού φοιτητές που δεν επέλεξαν Φυσική Χειμερινού
    Εξεταστική Ιουνίου 62% 36%
    Εξεταστική Σεπτεμβρίου 32% 19%


    Ο Διδάσκων
    Απόστολος Παντινάκης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012