Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

EURECA-PRO @ TUC: Νέα Τοπική ΙστοσελίδαΚα ι Έναρξη Σειράς Podcast

  • Συντάχθηκε 19-12-2024 10:12 από Maria-Eftychia Papadomanolaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: mpapadomanolaki1<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: εξ. συνεργάτης. Άλλες ιδιότητες: υπάλληλος

    Όλες οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες που διοργανώνονται από το EURECA-PRO, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Υπεύθυνη Κατανάλωση και Παραγωγή, είναι πλέον προσβάσιμες μέσω μιας καινούριας ιστοσελίδας που φιλοξενείται τοπικά στο Πολυτεχνείο Κρήτης (TUC), ένα από τα 9 πανεπιστήμια-εταίρους του EURECA-PRO:

    www.eurecapro.tuc.gr

    Σ' αυτόν τον νέο ιστότοπο, ένα microsite στην πραγματικότητα, μπορείτε να βρείτε (στην Αγγλική γλώσσα) πληροφορίες για το EURECA-PRO, ανοιχτές προσκλήσεις για προγράμματα κινητικότητας και ερευνητικών υποτροφιών, ανακοινώσεις για διαλέξεις, σεμινάρια, προγράμματα σπουδών και θερινά σχολεία, τρέχουσες ειδήσεις, αλλά κυρίως όλες τις EURECA-PRO δραστηριότητες που πραγματοποιούνται τοπικά στο TUC ή διοργανώνονται από το TUC, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό από προηγούμενες εκδηλώσεις EURECA-PRO στο TUC.

    Επιπλέον, ο νέος ιστότοπος παρέχει πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια μιας νέας σειράς podcast, με τίτλο TUC's EURECA-PRO Podcast, που στοχεύει να αναδείξει το πολύπλευρο ερευνητικό, εκπαιδευτικό και εκπαιδευτικό έργο που πραγματοποιείται στο EURECA-PRO:

    www.eurecapro.tuc.gr/en/podcasts

    Κάθε επεισόδιο της σειράς podcast είναι εξ ολοκλήρου στην Αγγλική γλώσσα, καθώς απευθύνεται στην ευρύτερη επιστημονική κοινότητα του EURECA-PRO. Περιλαμβάνει συνεντεύξεις, συζητήσεις και παρουσιάσεις από φοιτητές, καθώς και από κορυφαίους καθηγητές και ερευνητές από τα πανεπιστήμια-εταίρους του EURECA-PRO. Την επιμέλεια και παραγωγή των επεισοδίων έχει η Δρ. Μαρία Παπαδομανωλάκη (Συντονίστρια Κινητικότητας και Προβολής της Ομάδας EURECA-PRO TUC) σε συνεργασία με φοιτητές, καθηγητές και την ευρύτερη κοινότητα του EURECA-PRO.

    Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, ο Σωτήρης Φανουργιάκης, επιστημονικός συνεργάτης του εργαστηρίου PCCP Lab στο TUC, παίρνει συνέντευξη από τον Δρ. Δημήτριο Μεϊμάρογλου, Αναπληρωτή Καθηγητή στο ENSIC (Πανεπιστήμιο της Λωρραίνης, Γαλλία) για το πώς η Χημική Μηχανική μπορεί να συνδυαστεί με τα συνεχώς εξελισσόμενα πεδία του Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανική Μάθηση. Ακούστε το!


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012