Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

TMΗΜΑ Μ.Π.Δ.: Ανακοίνωση για έκδοση ειδικού εισιτηρίου (ΠΑΣΟ) - Αφορά προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς & υποψήφιους διδάκτορες

  • Συντάχθηκε 27-09-2011 13:40 από Stella Mountogiannaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: smountogiannaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 27-09-2011 13:58

    Ιδιότητα: σύνταξη/αποχώρηση ΕΤΕΠ ΜΠΔ.
    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
    ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ (ΠΑΣΟ)

    Από 26-10-2011 & καθ' όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2011-12 η αίτηση για έκδοση ΠΑΣΟ θα γίνεται ηλεκτρονικά από τον ίδιο το φοιτητή στην ιστοσελίδα http://paso.minedu.gov.gr. Οδηγίες για συμπλήρωση της αίτησης υπάρχουν στην παραπάνω ιστοσελίδα (Διαδικασίες υποβολής της αίτησης).
    - Οι προπτυχιακοί φοιτητές θα εισέρχονται στο πληροφοριακό σύστημα με τα ίδια στοιχεία πιστοποίησης (όνομα χρήστη & κωδικό) με αυτά της υπηρεσίας «Εύδοξος».
    - Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι υποψήφιοι διδάκτορες θα ακολουθούν ειδική διαδικασία πιστοποίησης μέσω email & κινητού τηλεφώνου.
    - Όσοι από τους παραπάνω βρίσκονται στο 2ο έτος σπουδών και άνω θα κάνουν αίτηση για έκδοση ΠΑΣΟ κατά τις ημερομηνίες εγγραφών στο εξάμηνο (δήλωση μαθημάτων).

    Το ΠΑΣΟ θα βρίσκεται στο σημείο παράδοσης εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την έγκριση της αίτησης του φοιτητή από τη Γραμματεία του οικείου Τμήματος & θα παραμένει για δύο μήνες από την ημέρα της εκτύπωσής του & τη σχετική ειδοποίηση προς το φοιτητή. Ο φοιτητής θα το παραλαμβάνει καταβάλλοντας 2,46 €.

    Δικαιούχοι ειδικού εισιτηρίου (πάσο):
    Οι προπτυχιακοί φοιτητές πλήρους φοίτησης που δεν είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ για όσα έτη απαιτούνται για τη λήψη πτυχίου προσαυξημένα κατά δύο (2) έτη.
    Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που δεν είναι ήδη κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου για όσα έτη διαρκεί η φοίτησή τους.
    Οι υποψήφιοι διδάκτορες που δεν είναι ήδη κάτοχοι διδακτορικού τίτλου για τέσσερα (4) έτη από την ημερομηνία εγγραφής τους.

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η ισχύς των δελτίων ειδικού εισιτηρίου του ακαδ. έτους 2010-11 ως και την 23η Οκτωβρίου 2011. Οι πρωτοετείς φοιτητές, ως την 23η Οκτωβρίου, θα μπορούν να κάνουν χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς με τις αντίστοιχες εκπτώσεις, με την επίδειξη της βεβαίωσης εγγραφής στο Τμήμα και την αστυνομική τους ταυτότητα έως ότου παραλάβουν το επίσημο Δελτίο τους.

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012