Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τελικά αποτελέσματα των αιτήσεων στέγασης προπτυχιακών φοιτητών (πλην πρωτοετών) για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025

  • Συντάχθηκε 11-10-2024 17:36 από Dimitra Athenaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 11-10-2024 17:37

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

    Ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα των αιτήσεων στέγασης προπτυχιακών φοιτητών (πλην πρωτοετών) για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 όπως αυτά επικυρώθηκαν κατά την 642η /11.10.2024 συνεδρίαση της Συγκλήτου. Τα αποτελέσματα στο επισυναπτόμενο  αρχείο, για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, είναι ομαδοποιημένα ανά Σχολή στην οποία φοιτά ο/η φοιτητής/φοιτήτρια και με αύξουσα σειρά αριθμού πρωτοκόλλου της ηλεκτρονικής αίτησης που έχει υποβληθεί στη σελίδα υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

    Ενημερώνουμε τους/τις επιλαχόντες/επιλαχούσες ότι θα φιλοξενηθούν στη φοιτητική εστία σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης, καλύπτοντας τις διαθέσιμες θέσεις που θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αιτήσεων των πρωτοετών φοιτητών/φοιτητριών.

    Δήλωση μη αποδοχής φιλοξενίας

    Φοιτητές/Φοιτήτριες που είναι δικαιούχοι/επιλαχόντες στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 και δεν επιθυμούν να φιλοξενηθούν στην φοιτητική εστία, παρακαλούνται να αποστείλουν έως τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, από το ιδρυματικό τους email, στο email του τμήματος της φοιτητικής μέριμνας merimna@tuc.gr , δήλωση ότι δεν επιθυμούν τη φιλοξενία τους στην Φοιτητική Εστία του Πολυτεχνείου Κρήτης για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025. Η επιλογή αυτή θα είναι μη αναστρέψιμη για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

    Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012