Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΧΗΜΗΠΕΡ 1ο εξάμηνο -Εγγραφές στο εργαστήριο Φυσικής Ι και έναρξη εργαστηρίου

  • Συντάχθηκε 03-10-2024 11:24 από Ioannis Kanakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ikanakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΧΗΜΗΠΕΡ. Άλλες ιδιότητες: ΕΔΙΠ ΜΗΠΕΡ

    Καλούνται οι φοιτήτριες/φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο του μαθήματος, να εγγραφούν σε ένα  από τα εργαστηριακά τμήματα  (εργαστηριακές  ομάδες)   που έχουν δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό στο e-class  (Εργαστήρια Φυσικής Ι ΜΗΠΕΡ (ΦΥΣ 101), https://www.eclass.tuc.gr/courses/MHPER264/ ). Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:00 και θα ολοκληρωθούν μέχρι το βράδυ της Κυριακής 6 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00.

     

    Οι φοιτήτριες/φοιτητές καλούνται να είναι  ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επιλογή του τμήματος, καθώς αλλαγές  τμημάτων μετά την εγγραφή τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Προφανώς πρέπει να μεριμνήσουν να μην γραφτούν τις  ίδιες ώρες σε κάποιο από τα  άλλα εργαστήρια που γίνονται  ταυτόχρονα με το εργαστήριο της Φυσικής.

     

    Τα εργαστήρια θα αρχίσουν την ερχόμενη  εβδομάδα  δηλαδή την Δευτέρα 7-Οκτωβρίου 2024  σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στο e-class και θα διαρκέσουν 11 εβδομάδες και η παρουσία των φοιτητριών/φοιτητών είναι υποχρεωτική.

     

    Τα μαθήματα των δυο πρώτων εβδομάδων θα διεξαχθούν στην αίθουσα Β1007.

     

    Το πρόγραμμα διεξαγωγής των εργαστηρίων έχει αναρτηθεί στο e-class.

     

    Για απορίες/διευκρινήσεις μπορείτε να στείλετε e-mail  μέσω του e-class ή απευθείας στους εργαστηριακούς διδάσκοντες

    Γλυτσός Θόδωρος   tglytsos@tuc.gr

    Κανάκης Ιωάννης     ikanakis@tuc.gr

    Σπυριδάκη Αθηνά    aspyridaki@tuc.gr


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012