Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Δήλωση συμμετοχής εθελοντών φοιτητών στην Ημέρα Επιστήμης και Τεχνολογίας «Θέλμα Μαυρίδου» 2024

  • Συντάχθηκε 30-09-2024 13:43 από Georgia Tzobanaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtzobanaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 30-09-2024 13:45

    Ιδιότητα: υπάλληλος.

    Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

    Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στο Κτίριο Επιστημών στην Πολυτεχνειούπολη η εκδήλωση “Ημέρα Επιστήμης και Τεχνολογίας «Θέλμα Μαυρίδου» 2024”.

    Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε παιδιά Δημοτικού και διοργανώνεται, έπειτα από πέντε χρόνια, για όγδοη χρονιά με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες δράσεις για τους «μικρούς επιστήμονες».

    Στην εκδήλωση “Ημέρα Επιστήμης και Τεχνολογίας «Θέλμα Μαυρίδου» 2024” είναι απαραίτητη η εθελοντική συμμετοχή των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης, χάρη στους οποίους διαδίδεται η πρόκληση και το ενδιαφέρον της έρευνας στους τομείς των φυσικών επιστημών και της μηχανικής. 

    Καλούμε τους φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης να δηλώσουν εθελοντική συμμετοχή στην “Ημέρα Επιστήμης και Τεχνολογίας «Θέλμα Μαυρίδου»”, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024, από 14.00 έως 20.00.

    Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν εθελοντικά, βοηθώντας στη διεξαγωγή της εκδήλωσης, καλούνται να συμπληρώσουν έως 10 Οκτωβρίου 2024 την παρακάτω φόρμα:

    https://www.tuc.gr/el/to-polytechneio/gnorimia-me-to-polytechneio-kritis/imera-epistimis-technologias-thelma-mayridoy-2024/forma-ethelonton

    Όλοι οι φοιτητές που θα συμμετέχουν
    στην εκδήλωση θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής Εθελοντή Φοιτητή.

    Η ιστοσελίδα της εκδήλωσης, μέσω της οποίας μπορείτε συνεχώς να ενημερώνεστε είναι:
    Ημέρα Επιστήμης και Τεχνολογίας «Θέλμα Μαυρίδου» 2024

    Πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια των φοιτητριών και των φοιτητών μας, η διοργάνωση της “Ημέρας Επιστήμης και Τεχνολογίας «Θέλμα Μαυρίδου» 2024” θα αποτελέσει για άλλη μια φορά μια ξεχωριστή εμπειρία για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Πολυτεχνείου Κρήτης!

    Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της αγαπημένης μας Θέλμας Μαυρίδου, που ήταν πάντα η «ψυχή» της Ημέρας Επιστήμης και Τεχνολογίας, ο άνθρωπος που οργάνωνε, έδινε χαρά, ρυθμό και είχε κάθε χρόνο νέες ιδέες με στόχο να γίνει η εκδήλωση καλύτερη και ελκυστικότερη!

    Εκ μέρους του Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012