Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακίνωση σχετικά με την εγγραφή στα Εργατήρια Φυσικής Ι, Σχολής Μ.Π.Δ., Ακ. έτους 2024 - 25

  • Συντάχθηκε 30-09-2024 12:03 από Panagiotis Petrakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: panpetrakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΔΙΠ ΜΠΔ.

    Οι εγγραφές φοιτητών/τριών στα Εργαστηριακά Τμήματα του μαθήματος της ΦΥΣΙΚΗΣ Ι γίνονται ηλεκτρονικά μέσω eclass στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ Ι από Δευτέρα 30/09/24 έως Δευτέρα 7/10/24, ημερομηνία που λήγουν οι εγγραφές στην Σχολή.

    Κάθε φοιτητής/τρια θα πρέπει πρώτα να έχει εγγραφεί στην Σχολή, να έχει πάρει κωδικούς από το Μηχανογραφικό του Πολυτεχνείου Κρήτης και να έχει εγγραφεί στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ Ι, στο eclass.

    Στη συνέχεια, στο eclass , στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ Ι, πάτε στις «Ομάδες χρηστών» όπου θα δείτε τις υπάρχουσες Ομάδες των Εργαστηριακών Τμημάτων (π.χ. ΟΜΑΔΕΣ_Α_ΔΕΥΤΕΡΑ 13 00 - 15 00 ή ΟΜΑΔΕΣ_Β_ΤΡΙΤΗ 9 00 - 11 00) κλπ.

    Επιλέγετε σε ποια Ομάδα επιθυμείτε να εγγραφείτε (εφόσον υπάρχει διαθέσιμη θέση) και πατάτε το κουμπί εγγραφής (το τελευταίο κουμπί δεξιά).

    Σε κάθε ομάδα μπορούν να εγγραφούν δύο φοιτητές/τριες.

    Σε περίπτωση λάθους εγγραφής ή διευκρίνησης, επικοινωνήστε στα email: akalliataki@tuc.gr ή panpetrakis@tuc.gr.

    Προσοχή να μην εγγραφείτε σε Τμήμα (Ομάδα) της οποίας η ημέρα και ώρα συμπίπτει με Εργαστήριο άλλου μαθήματος στο οποίο έχετε εγγραφεί!!!

    Για την ημερομηνία έναρξης των εργαστηρίων και οδηγίες σχετικά με την διαδικασία παρακολούθησης θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012