Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • ΕURECA-PRO
  • Σειρά Διαδικτυακών Διαλέξεων για την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα | Οκτώβριος-Νοέμβριος 2024

Σειρά Διαδικτυακών Διαλέξεων για την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα | Οκτώβριος-Νοέμβριος 2024

  • Συντάχθηκε 06-09-2024 13:50 από Maria-Eftychia Papadomanolaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: mpapadomanolaki1<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 06-09-2024 14:10

    Ιδιότητα: εξ. συνεργάτης.

    Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο European University on Responsible Consumption and Production (EURECA-PRO) προσφέρει μια σειρά πέντε διαδικτυακών διαλέξεων, σε συνέχεια προηγούμενων διοργανώσεων, που λειτουργούν ως εισαγωγή στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα (Ιnnovation & Entrerpreneurship, I&E). 

    Οι διδάσκοντες θα μοιραστούν την προσωπική τους  εμπειρία στην I&E,  τις ιδέες που πυροδότησαν το ενδιαφέρον τους για την καινοτομία καθώς και την πολύτιμη «τεχνογνωσία» τους στην I&Ε. Επίσης θα αναφερθούν  στα εμπόδια που συνάντησαν στην πορεία προς την επιχειρηματική επιτυχία και θα δημιουργήσουν ένα πλαίσιο για την γόνιμη ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών με φοιτητές και δυνητικούς καινοτόμους και επιχειρηματίες στο πλαίσιο του EURECA-PRO.  

    Κάθε διάλεξη θα δώσει καινοτόμες και επιχειρηματικές ευκαιρίες σε καθέναν από τους πέντε γενικούς τομείς της υπεύθυνης κατανάλωσης και παραγωγής (RCP), δηλαδή την κυκλική οικονομία και τα βιώσιμα υλικά, την ενεργειακή μετάβαση, την υπεύθυνη βιομηχανία, την υπεύθυνη και βιώσιμη υγειονομική περίθαλψη και την κοινωνική βιωσιμότητα και ευθύνη. 

    Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.eurecapro.eu/innovation-entrepreneurship-short-lecture-series-2024/ 

    ----------------------


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012