Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Σχολής ΜΠΔ του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο του προγράμματος "Απόκτηση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας ακ. έτους 2024 - 2025" για την ανάθεση διδασκαλίας μαθημάτων σε νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Σχολής ΜΠΔ του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο του προγράμματος "Απόκτηση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας ακ. έτους 2024 - 2025" για την ανάθεση διδασκαλίας μαθημάτων σε νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού.

  • Συντάχθηκε 30-08-2024 15:03 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Δίοικησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, για την ανάθεση της διδασκαλίας μαθημάτων σε νέους επιστήμονες, κατόχους διδακτορικού διπλώματος μέσω της ανάθεσης αυτοδύναμης διδασκαλίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Δράσεις διά βίου μάθησης στην Ανώτατη Εκπαίδευση (απόκτηση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας σε νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού) ακ. ετών 2024 – 2025» στο Πρόγραμμα "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ", με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 6017330/Κωδ. Πρόσκλησης: ΕΚΠ30, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Κανέλλο Φώτιο και ΚΕ ΕΛΚΕ 83294. 

    Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για τις θέσεις εντεταλμένων διδασκόντων που προκηρύσσονται ανά γνωστικό αντικείμενο, προκειμένου να διδάξουν το μάθημα/τα μαθήματα πρώτου κύκλου σπουδών της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης που αντιστοιχούν σε ένα από τα εν λόγω γνωστικά αντικείμενα, όπως αυτά παρουσιάζονται αναλυτικά στο κείμενο της πρόσκλησης. 

    Τρόπος και Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

    Η υποβολή των αιτήσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τα ενδιαφερόμενα άτομα θα γίνεται αποκλειστικά έντυπα, με σφραγισμένο φάκελο υποψηφιότητας, στη διεύθυνση:

    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

    Γραμματεία Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

    Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης

    Υπ’ όψιν: Γραμματεία Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

    Κα Φραγκομιχελάκη Δωροθέα 

    έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 14:00 μ.μ.,  και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από τη Γραμματεία της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

    Οι έντυποι φάκελοι υποψηφιοτήτων θα πρέπει να έχουν υποβληθεί ΚΑΙ παραληφθεί είτε αυτοπροσώπως είτε με συστημένη επιστολή (θα ληφθεί υπόψη η σφραγίδα του ταχυδρομείου) μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία, Τρίτη στις 10 Σεπτεμβρίου 2024  και ώρα 14:00 μ.μ. ,στη διεύθυνση:

    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

    Γραμματεία Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

    Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης

    Υπ’ όψιν: Γραμματεία Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

    κα Φραγκομιχελάκη Δωροθέα

    email της Γραμματείας της Σχολής:  pem_info@tuc.gr  

    Εξωτερικά του φακέλου θα αναφέρονται τα εξής:

    Πρόταση κου/κας ………………. email υποψηφίου: ……………… (για να του κοινοποιηθεί ο αρ. πρωτ. της αίτησης του)

    Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 1017 / 30-08-2024 Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

    Σχολή:     Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

    Επιστημονικό πεδίο: …………………………..

    Υποβολή πρότασης υποψηφιότητας με τρόπο διαφορετικό από τον ανωτέρω οριζόμενο, καθώς και υποβολή πρότασης μετά την καταληκτική ημερομηνία, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024  και ώρα 14:00 μ.μ., συνιστά λόγο απόρριψης.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012