Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • ΕURECA-PRO
  • Θερινό Σχολείο – «Υλικά: Καινοτόμα Υλικά από την Υγειονομική Περίθαλψη έως τις Κβαντικές και τις Βιώσιμες Τεχνολογίες»

Θερινό Σχολείο – «Υλικά: Καινοτόμα Υλικά από την Υγειονομική Περίθαλψη έως τις Κβαντικές και τις Βιώσιμες Τεχνολογίες»

  • Συντάχθηκε 05-07-2024 14:07 από Maria-Eftychia Papadomanolaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: mpapadomanolaki1<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 05-07-2024 15:21

    Ιδιότητα: εξ. συνεργάτης.

    To EURECA-PRO/Eυρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Υπεύθυνη Κατανάλωση και Παραγωγή, δίνει την ευκαιρία σε προπτυχιακούς φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης να συμμετάσχουν στο Θερινό Σχολείο – «Υλικά: Καινοτόμα Υλικά από την Υγειονομική Περίθαλψη έως τις Κβαντικές και τις Βιώσιμες Τεχνολογίες». Το Θερινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2024, στο Campus Diepenbeek, Πανεπιστήμιο Hasselt, Βέλγιο

    Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές του 2ου και 3ου έτους στην (βιο)χημεία, τη φυσική, την επιστήμη των υλικών και τη (βιο)μηχανική. Παρέχει μια εισαγωγή σε καινοτόμα υλικά για την υγειονομική περίθαλψη, την παραγωγή ενέργειας, την αποθήκευση και την αποδοτικότητα, τα βιώσιμα υλικά και τα υλικά για κβαντικές τεχνολογίες. 

    Oι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να στείλουν  ένα resume και ένα cover letter στο materiomics(@)uhasselt.be - με καταληκτική προθεσμία τη 10η Ιουλίου, 2024 (έχει δοθεί παράταση στην αρχική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων της 1ης Ιουλίου 2024). 

    Τα έξοδα μετακίνησης και διαβίωσης έως δύο (2) συμμετεχόντων από το Πολυτεχνείο Κρήτης θα καλυφθούν από το EURECA-PRO TUC. 

    Σύνδεσμος Εκδήλωσης 

    _______


    Συνημμένα:

  • Συντάχθηκε 10-07-2024 09:41 από Maria-Eftychia Papadomanolaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: mpapadomanolaki1<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: εξ. συνεργάτης.

    Eυγενική Υπενθύμιση: Σήμερα είναι η τελευταία μέρα υποβολής  CV/Cover Letter!

    Μπορείτε να στείλετε τα απαιτούμενα έγγραφα στο materiomics(@)uhasselt.be.


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012