• Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη έως τριών συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης για Διπλωματούχους ή Πτυχιούχους Π.Ε. Διοικητικού – Οικονομικού ΚΕ ΕΛΚΕ 82965.

• Συντάχθηκε 04-06-2024 12:13 Πληροφορίες σύνταξης

Η Μ.Ο.Δ.Υ. του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «Τεχνική Βοήθεια του ΕΛΚΕ Πολυτεχνείου Κρήτης ως δικαιούχο στη διαχείριση και υλοποίηση παρεμβάσεων του ΠΑΔΚΣ - ΤΒ03» με Κωδικό ΟΠΣ 6003883 και ένταξη στο Πρόγραμμα «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ 2021-2027», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ (ΕΚΤ+ ) και Εθνικούς Πόρους, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Ουγγρίνη Κων/νο Αλκέτα και με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82965, αποφασίζει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη έως τριών (3) συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, ως ακολούθως:

Θέση: Ειδικότητα: Τεχνικός Σύμβουλος: Διπλωματούχος ή Πτυχιούχος Π.Ε. Διοικητικού – Οικονομικού ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου ΠΕ της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Απαιτούμενα – Προσόντα / ON - OFF:

1. Πτυχίο ή Δίπλωμα Π.Ε. Διοικητικού – Οικονομικού ή ομώνυμο ή ισότιμο κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου ΠΕ της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
    2. Τουλάχιστον καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Επίπεδο Β2.
    3. Εμπειρία τουλάχιστον 12 μηνών σε υποστήριξη διοικητικών - οικονομικών εργασιών ή σε υποστήριξη πάσης φύσεως εργασιών διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων ή εθνικών έργων στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα.
    4. Γνώση χειρισμού Η/Υ .

Συνεκτιμώμενα – Προσόντα / Βαθμολογούμενα:

1. Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
    2. Εμπειρία πέραν των 12 μηνών και έως 48 μήνες σε υποστήριξη διοικητικών - οικονομικών εργασιών ή σε υποστήριξη πάσης φύσεως εργασιών διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων ή εθνικών έργων στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα.
    3. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών αντίστοιχης κατεύθυνσης, της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ .
    4. Συνέντευξη

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν σε σφραγισμένο ταχυδρομικό φάκελο Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τους ακόλουθους τρόπους: α) με  ΕΛΤΑ β) με ιδιωτικό ταχυδρομείο (COURIER) γ) αυτοπροσώπως, στο γραφείο του Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων, αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση μέχρι την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας):

Πρόταση κου/κας ……………….

Ε-mail: ………….. (ώστε να καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον υποψήφιο, προκειμένου να του γίνει γνωστός ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρότασής του)

Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 15396/04-06-2024 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

στη διεύθυνση:

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ