Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση σχετικά με τα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Ι, της Σχολής Μ.Π.Δ.

  • Συντάχθηκε 05-10-2023 14:04 από Panagiotis Petrakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: panpetrakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΔΙΠ ΜΠΔ.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Ι ΣΧΟΛΗΣ Μ.Π.Δ..  ΑΚ ΕΤΟΥΣ 2023 -24

    1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Ι

    Οι εγγραφές φοιτητών/τριών στα Εργαστηριακά Τμήματα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω eclass στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ Ι από Τετάρτη 5/10/23 έως Τετάρτη 11/10/23.

    Κάθε φοιτητής/τρια θα πρέπει πρώτα να έχει εγγραφεί στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ Ι, στο eclass. Απαραίτητο για την εγγραφή είναι οι κωδικοί από το Μηχανογραφικό.

    Στη συνέχεια, στο eclass , στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ Ι, πάτε στις «Ομάδες χρηστών» όπου θα δείτε τις υπάρχουσες Ομάδες των Εργαστηριακών Τμημάτων (π.χ. ΟΜΑΔΕΣ_Α_ΔΕΥΤΕΡΑ 13 00 - 15 00 ή ΟΜΑΔΕΣ_Β_ΤΡΙΤΗ 9 00 - 11 00) κλπ.

    Επιλέγετε σε ποια Ομάδα επιθυμείτε να εγγραφείτε (εφόσον υπάρχει διαθέσιμη θέση) και πατάτε το κουμπί εγγραφής (το τελευταίο κουμπί δεξιά).

    Σε κάθε ομάδα μπορούν να εγγραφούν δύο φοιτητές/τριες.

    Σε περίπτωση λάθους εγγραφής ή διευκρίνησης, επικοινωνήστε στα email: akalliataki@tuc.gr ή panpetrakis@tuc.gr.

    Προσοχή να μην εγγραφείτε σε Τμήμα (Ομάδα) της οποίας η ημέρα και ώρα συμπίπτει με Εργαστήριο άλλου μαθήματος στο οποίο έχετε εγγραφεί!!!!!!

    2. ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

    Το πρακτικό μέρος των εργαστηρίων θα ξεκινήσει για τις Ομάδες Α΄ την εβδομάδα από 16/10/23 έως 19/10/23 και για τις Ομάδες Β΄ την εβδομάδα από 23/10/23 έως 26/10/23, την ημέρα και ώρα του εργαστηριακού τμήματος κάθε ομάδας που έχετε εγγραφεί και σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα της Σχολής Μ.Π.Δ.

    3. ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ (Έχει αλλάξει από το περυσινό Ακ. Έτος!)

    Το Εργαστήριο Φυσικής είναι το Μ1.212 και βρίσκεται στα κτίρια του ΜΗΧΟΠ (άσπρα κτίρια) στον 2ο όροφο της πτέρυγας Μ1 (κάθετο κτίριο αριστερά όπως βλέπεται από τον δρόμο).

    Για να βρείτε το χώρο των ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ συμβουλευτείτε τον χάρτη που υπάρχει στο eclass, στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ Ι, στα «Έγγραφα» και στον φάκελο «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Ι ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2023 - 24».

    Καλό θα είναι να βρείτε τον χώρο των Εργαστηρίων Φυσικής κάποια στιγμή πριν την ημέρα που έχετε το 1ο σας εργαστήριο ώστε να μη το ψάχνετε την τελευταία ώρα!

    4. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ

    Διαβάστε προσεκτικά τον κανονισμό των Εργαστηρίων Φυσικής Ι, που υπάρχει στο στο eclass, στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ Ι, στα «Έγγραφα» και στον φάκελο «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΙ 23-24».

    Οι εργαστηριακοί διδάσκοντες της Φυσικής Ι.

    Καλιατάκη Άρτεμις

    Πετράκης Παναγιώτης

    Πλουμιστάκης Ιωάννης


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012