Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΧΗΜΗΠΕΡ 1ο εξάμηνο -Εγγραφές στο εργαστήριο Φυσικής Ι

  • Συντάχθηκε 05-10-2023 09:46 από Ioannis Kanakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ikanakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΧΗΜΗΠΕΡ. Άλλες ιδιότητες: ΕΔΙΠ ΜΗΠΕΡ

    Καλούνται οι φοιτήτριες/φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο του μαθήματος Φυσική Ι, να εγγραφούν σε ένα  από τα εργαστηριακά τμήματα  (εργαστηριακές  ομάδες)   που έχουν δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό στο e-class  (Εργαστήρια Φυσικής Ι ΜΗΠΕΡ (ΦΥΣ 101), https://www.eclass.tuc.gr/courses/MHPER264/ ). Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 11:00 (έτσι  ώστε να έχουν λάβει όλοι οι πρωτοετείς  κωδικούς από το Μηχανογραφικό Κέντρο)  και θα ολοκληρωθούν μέχρι το βράδυ της Τρίτης 10 Οκτωβρίου στις 21:00.

    Οι φοιτήτριες/φοιτητές καλούνται να είναι  ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επιλογή του τμήματος, καθώς αλλαγές  τμημάτων μετά την εγγραφή τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Προφανώς πρέπει να μεριμνήσουν να μην γραφτούν τις  ίδιες ώρες σε κάποιο από τα  άλλα εργαστήρια που γίνονται  ταυτόχρονα με το εργαστήριο της Φυσικής.

     

    Τα εργαστήρια θα αρχίσουν την ερχόμενη  εβδομάδα 9-13 Οκτωβρίου, θα διαρκέσουν 10 εβδομάδες και η παρουσία των φοιτητριών/φοιτητών είναι υποχρεωτική.

     

    Τα  δυο τμήματα της Δευτέρας  11:00-13:00 (Α & Β) λόγω της αναστολής του εκπαιδευτικού έργου της  Δευτέρας 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσουν το εργαστήριο μόνο για την επόμενη εβδομάδα  την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και ώρες 2-4 μμ στην αίθουσα Κ2.Ι1 του ΧΗΜΗΠΕΡ. Για το πρόγραμμα όλων των εβδομάδων και τους χώρους διεξαγωγής του εργαστηρίου  θα βγει νέα ανακοίνωση στο e-class .

     

    Για απορίες/διευκρινήσεις μπορείτε να στείλετε e-mail στους παρακάτω:

     

    Θόδωρος Γλυτσός (tglytsos@tuc.gr )

    Γιάννης Κανάκης  (ikanakis@tuc.gr )

    Αθηνά Σπυριδάκη (aspyridaki@tuc.gr)

     

     


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012