Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΧΗΜΗΠΕΡ 1ο εξάμηνο. Γεωλογία. Έναρξη μαθήματος

  • Συντάχθηκε 01-10-2023 08:28 από Aikaterini Pavlaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: apavlaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: 407 ΜΗΠΕΡ. Άλλες ιδιότητες: 407 ΜΗΧΟΠ

    Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές & φοιτήτριες

    σας συγχαίρουμε για την εισαγωγή σας στη σχολή ΧΗΜΗΠΕΡ του Πολυτεχνείου Κρήτης και αύριο σας καλωσορίζουμε στο μάθημα της Γεωλογίας, αρχίζοντας με την πρώτη διάλεξη στη Θεωρία, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα της Σχολής,  Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, ώρες 14.00 με 16.00  στο αμφιθέατρο Γ2.2. 

    Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα δοθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες  για τη Θεωρία και το Εργαστήριο, την εγγραφή σας στο e class, καθώς και την εγγραφή σας στις ομάδες Εργαστηρίου.

    Το Εργαστήριο  θα αρχίσει μετά τον καθορισμό των ομάδων και σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα της Σχολής, τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023.

    Για να διευκολυνθείτε στην προσέλευσή σας στο αμφιθέατρο Γ2.2, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους χάρτες πρόσβασης των χώρων που είναι αναρτημένοι στην ψηφιακή πλατφόρμα του Πολυτεχνείου Κρήτης: https://www.tuc.gr/el/to-polytechneio/tropoi-prosbasis/chartes-polytechneioy-kritis/chartis-choron

    Καλή αρχή και ευχές για μία δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά και πορεία με υγεία!

    Δρ Αικατερίνη Παύλου Παυλάκη,    MSc Ειρήνη Κουτσογιαννάκη


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012