Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ένα έτος λειτουργίας του Κέντρου Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης στο ΠΚ

  • Συντάχθηκε 28-08-2023 16:41 από Evangelia Krasadaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ekrasadaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ

    Τα Κέντρα Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης στη χώρα μας και διεθνώς αποσκοπούν στη βελτίωση και αναβάθμιση των μαθησιακών αποτελεσμάτων, δηλαδή των γνώσεων – ικανοτήτων – δεξιοτήτων των αποφοίτων της ανώτατης εκπαίδευσης, στο πλαίσιο των επιμέρους προγραμμάτων σπουδών, της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας των Σχολών και της αποστολής των Ιδρυμάτων στη σύγχρονη εποχή, κυρίως μέσω της υποστήριξης των διδασκόντων στον σχεδιασμό & στην υλοποίηση της διδασκαλίας και της οργάνωσης της μάθησης, ιδίως στην κατεύθυνση της ενεργού μάθησης των φοιτητών.

    Το Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης ξεκίνησε πριν ένα χρόνο στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Σε αυτό το διάστημα, διανύσαμε μια πορεία με βάση το ενδιαφέρον που δείξατε ως μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και τις αρχές που πρεσβεύει η σύγχρονη πανεπιστημιακή παιδαγωγική. Συνεχίζουμε, με ορατή την πρόκληση που είναι μπροστά μας.

    Δείτε αυτά που πετύχαμε όλοι μαζί στο Πολυτεχνείο Κρήτης

    https://www.tls.tuc.gr/el/nea/item/1-etos-leitoyrgias-toy-kentroy-ypostirixis-didaskalias-kai-mathisis-tuc

    Σας ευχαριστούμε,

    Ε. Κρασαδάκη
    Συντονίστρια του Κέντρου Υποστήριξης Διδασκαλίας & Μάθησης του ΠΚ


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012