Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Παρουσίαση διπλωματικής εργασιας κ. Βρεντζου Άννα, Σχολή ΜΠΔ

  • Συντάχθηκε 11-07-2022 12:23 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Τόπος:
    Σύνδεσμος τηλεδιάσκεψης
    Έναρξη: 22/07/2022 10:00
    Λήξη: 22/07/2022 11:00

    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

    ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

     

    Ονοματεπώνυμο: ΒΡΕΝΤΖΟΥ ΑΝΝΑ 

    Αριθμός Μητρώου: 2017010102 

     

    Θέμα 

    Τίτλος στα Ελληνικά: Τεχνοοικονομική μελέτη ίδρυσης μονάδας παραγωγής τυροκομικών προϊόντων. 

    Τίτλος στα Αγγλικά: Business plan for the establishment of a cheese production unit. 

     

    Εξεταστική Επιτροπή: 

    Επιβλέπων: ΖΟΠΟΥΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  

    Πρώτο Μέλος: ΔΟΥΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 

    Δεύτερο Μέλος: ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

     

    Περίληψη 

    Περίληψη της εργασίας στα Ελληνικά:  

    Στην παρούσα διπλωματική εργασία αναλύεται η τεχνοοικονομική μελέτη μη 

    υφιστάμενης βιομηχανίας παραγωγής γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων στην 

    περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου Κρήτης. Στην συγκεκριμένη μελέτη, εξετάζεται η 

    βιωσιμότητα της επιχείρησης και αξιολογείται η επένδυση ως προς την υπαγωγή της στον 

    Αναπτυξιακό Νόμο Ν.4399/2016. Σκοπός της υπαγωγής, είναι η επιχορήγηση μέρους των 

    δαπανών επένδυσης, με αποτέλεσμα να ιδρυθεί η υπό εξέταση βιομηχανία. Στην μελέτη που ακολουθεί, περιγράφεται η ανάλυση της βιωσιμότητας του κλάδου 

    των τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων. Μελετάται η τεχνική διάσταση του 

    έργου, η κατανομή των πόρων, το πλάνο της εργασιακής απασχόλησης, η δεκαετής πρόβλεψη της παραγωγής και οι δαπάνες που την συνοδεύουν.  

     

    Περίληψη της εργασίας στα Αγγλικά: 

    This thesis analyzes the business plan of non-existing dairy and cheese industry in 

    regional unit of Heraklion, Crete. In this particular study, the 

    viability of the business and the investment is evaluated in terms of its belonging to 

    Development Law N.4399/2016. The purpose of the affiliation is to subsidize part of the 

    investment costs, resulting in the establishment of the industry in question. In the following study, the analysis of the sustainability of the sector is described 

    of cheese and dairy products. The study includes the technical dimensions, the distribution of resources, the employment plan, the ten-year forecast of production and its cost. 

     

    Ημερομηνία Εξέτασης 

    Ημέρα/Μήνας/Έτος: 22/07/2022 

    Ώρα: 10:00 

     

    Χώρος Εξέτασης 

    Topic: Zopounidis Konstantinos's Personal Meeting Room 

    Join Zoom Meeting 

    https://tuc-gr.zoom.us/j/4267228881?pwd=SFNJdUFOR2ZTQjFKTlF3RkFKeFlwQT09 

    Meeting ID: 426 722 8881 

    Password: 428821 



© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012