Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Σχεδιασμός Περιβαλλοντικών Εγκαταστάσεων και ΜΠΕ

  • Συντάχθηκε 27-05-2011 21:22 από Petros Gikas Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: pgikas<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΠΕΡ.
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Η εξέταση του μαθήματος «Σχεδιασμός Περιβαλλοντικών Εγκαταστάσεων και Εκτίμηση Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων» θα γίνει στις 2 Ιουνίου, 11:00-18:00, στο Ξύλινο αμφιθέατρο. Εάν δεν υπάρξει αρκετός χρόνος ώστε να ολοκληρωθούν οι παρουσιάσεις, θα συνεχιστεί η εξέταση την επόμενη ημέρα (3 Ιουνίου, 14:00-20:00), στην ίδια αίθουσα.

    Όλοι οι εξεταζόμενοι θα δώσουν το ηλεκτρονικό αρχείο της παρουσίασης κατά την έναρξη της εξέτασης, και δεν θα μπορούν να κάνουν περαιτέρω αλλαγές κατά την διάρκεια των παρουσιάσεων. Κατά την διάρκεια των παρουσιάσεων πρέπει να παραβρίσκονται συνεχώς στην αίθουσα όλοι οι εξεταζόμενοι. Δεν θα γίνουν δεκτοί εξεταζόμενοι που θα προσέλθουν μετά τις 11:15 πμ.

    Η κάθε ομάδα πρέπει να παρουσιάσει το σύνολο της εργασίας, ανεξάρτητα από την πιθανή αποχώρηση μέλους της.

    Η κάθε ομάδα θα παρουσιάσει την εργασία της σε PowerPoint. Το κάθε μέλος της ομάδας θα αναπτύξει τους τομείς ευθύνης του. Ο συνολικός χρόνος παρουσίασης ανά ομάδα είναι 12 λεπτά. Μετά τη παρουσίαση θα ακολουθήσουν ερωτήσεις προς κάθε μέλος της ομάδας, η θεματολογία των οποίων θα είναι ανεξάρτητη από τον τομέα ευθύνης των μελών της.

    Ομάδες που δεν έχουν παραδώσει εγκαίρως την μελέτη, δεν μπορούν να λάβουν μέρος στην προφορική παρουσίαση.

    Καλή επιτυχία.

    Ο διδάσκων

    Πέτρος Γκίκας

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012