Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΜΗΧΟΠ Ασκήσεις πεδίου Ι Γεωλογίας

  • Συντάχθηκε 26-05-2011 18:06 από Emmanouil Manoutsoglou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: emanoutsoglou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΧΟΠ.
    Οι τρεις μονοήμερες ασκήσεις πεδίου Ι στο μάθημα της Γεωλογίας θα πραγματοποιηθούν από 4/Σάββατο-6/Δευτέρα Ιουνίου 2011. Οι υπόχρεοι των ασκήσεων είναι 78 στον αριθμό, ενώ το λεωφορείο που θα μας μεταφέρει 50 θέσεων, για τον λόγο αυτό θα υπάρξει προτεραιότητα αρχικά στους πρωτοετείς και ακολούθως στους υπόλοιπους. Δεν θα αναρτηθεί λίστα συμμετοχής (που ποτέ δεν λειτούργησε) για τον λόγο αυτόν παρακαλείστε να παρευρεθείτε στα σημεία αναχώρησης, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα. Επειδή οι αποστάσεις είναι σχετικά μεγάλες και το πρόγραμμα βαρύ οι ώρες αναχώρησης είναι ακριβείς (δεν εμπεριέχουν ακαδημαικό τέταρτο!!!)

    Απαραίτητα:
    Παπούτσια για πεζοπορία (και όχι γοβάκια ή σαγιονάρες!!!) και αντίστοιχο ρουχισμό (όχι σορτσάκια και ξώπλατα, δεν θα πάμε για πικ-νικ)
    Αδιάβροχο, καπέλο ή αντηλιακό (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, να ελέγξετε μια μέρα πριν τις περιοχές βάση προγράμματος)
    Σημειωματάριο και τα συνοδά...
    Καλή διάθεση και όρεξη για μάθηση...

    Με εκτίμηση
    Ο Δ
    Καθηγητής Ε. Μανούτσογλου

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012