Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη έως (2) συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Κ.Ε ΕΛΚΕ 82398.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη έως (2) συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Κ.Ε ΕΛΚΕ 82398.

  • Συντάχθηκε 15-02-2022 11:01 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: 15-02-2022 13:15

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης ΕΔΒΜ131 με τίτλο «Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείου Κρήτης» με Κωδικό ΟΠΣ 5074502 στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη της Δια Βίου Μάθησης και Βελτίωση της Συνάφειας της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, με την Αγορά Εργασίας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.), με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή Γρηγορούδη Ευάγγελο και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82398, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη έως (2) συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ως ακολούθως: 

    Θέση 1η: Απασχόληση Διπλωματούχου Μηχανικού ή Πτυχιούχου Διοίκησης Επιχειρήσεων ή κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.  

    Αριθμός ατόμων: (1)

    Διάρκεια απασχόλησης: Από την υπογραφή της σύμβασης και έως 31/12/2022, με δυνατότητα ανανέωσης/παράτασης έως την λήξη του έργου ή την λήξη τυχόν παρατάσεων αυτού, με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου. Το διάστημα αυτό και τυχόν παρατάσεων αφορά εργασία για το παραδοτέο Π 3.1.

    Αποδοχές: Βάσει των διατάξεων του Κεφαλαίου Β’ του ν. 4354/2015 (ΦΕΚ 176 Α/16-12-2015) και τις σχετικές Οδηγίες με αριθμό πρωτ. 2/1015/ΔΕΠ/5.1.2016 (ΑΔΑ ΨΑΕΦΗ-ΠΟ7) του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όπως αναθεωρήθηκε με την υπ’ αριθμ. 2/31029/ΔΕΠ/06.05.2016 εγκύκλιο του ΓΛΚ (ΑΔΑ: ΩΛ9ΣΗ-0ΝΜ), από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες έκτακτου προσωπικού» του έργου και με την προϋπόθεση ότι το συνολικό κόστος, δεν θα υπερβαίνει το ποσό των 19.200,00 ευρώ.

    Τόπος εργασίας : Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας (ΓΔΣ) του Πολυτεχνείου Κρήτης

    Ωράριο απασχόλησης: Σύμβαση πλήρους απασχόλησης

    Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια:

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Μηχανικός ή Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει γνώση χειρισμού Η/Υ.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Επίπεδο Γ2/C2). 

    Συνεκτιμώμενα προσόντα – Κριτήρια:

    • Εμπειρία/Γνώση στατιστικών προγραμμάτων επεξεργασίας δεδομένων. (Η γνώση αποδεικνύεται είτε από σχετική εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον τριών μηνών, είτε από βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας του βασικού τίτλου σπουδών όπου προκύπτει η επιτυχής παρακολούθηση τουλάχιστον ενός μαθήματος συναφούς με το αντικείμενο, είτε από συνάφεια της διπλωματική εργασίας)
    • Εμπειρία/Γνώση διεξαγωγής ερευνών γνώμης ή και διεξαγωγής ερευνών σχετικών με την απασχόληση και την αγορά εργασίας. (Η γνώση αποδεικνύεται είτε από σχετική εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον τριών μηνών, είτε από βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας του βασικού τίτλου σπουδών όπου προκύπτει η επιτυχής παρακολούθηση τουλάχιστον ενός μαθήματος συναφούς με το αντικείμενο, είτε από συνάφεια της διπλωματικής εργασίας) (επιπλέον των γνώσεων κριτηρίου υπ. αρ. 4 και 6, οι οποίες βαθμολογούνται αυτοτελώς).
    • Εργασιακή εμπειρία σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα από την ΕΕ ή λοιπών Ευρωπαϊκών έργων.
    • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στο αντικείμενο της Διοίκησης Επιχειρήσεων ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
    • Συνέντευξη*

    Θέση 2η: Απασχόληση Πτυχιούχου Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Οικονομικών Επιστημών ή κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίου  Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ. 

    Αριθμός ατόμων: (1)

    Διάρκεια απασχόλησης: Από την υπογραφή της σύμβασης και έως 31/12/2022,  με δυνατότητα ανανέωσης/παράτασης έως την λήξη του έργου ή την λήξη τυχόν παρατάσεων αυτού, με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου. Το διάστημα αυτό και τυχόν παρατάσεων αφορά εργασία για το παραδοτέο Π 3.1.

    Αποδοχές: Βάσει των διατάξεων του Κεφαλαίου Β’ του ν. 4354/2015 (ΦΕΚ 176 Α/16-12-2015) και τις σχετικές Οδηγίες με αριθμό πρωτ. 2/1015/ΔΕΠ/5.1.2016 (ΑΔΑ ΨΑΕΦΗ-ΠΟ7) του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όπως αναθεωρήθηκε με την υπ’ αριθμ. 2/31029/ΔΕΠ/06.05.2016 εγκύκλιο του ΓΛΚ (ΑΔΑ: ΩΛ9ΣΗ-0ΝΜ) και με την προϋπόθεση ότι το συνολικό κόστος, δεν θα υπερβαίνει το ποσό των 12.000,00 ευρώ,  από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες έκτακτου προσωπικού» του έργου.

    Τόπος εργασίας : Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας (ΓΔΣ) του Πολυτεχνείου Κρήτης

    Ωράριο απασχόλησης: Σύμβαση μερικής απασχόλησης

    Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια:

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Οικονομικών Επιστημών ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει γνώση χειρισμού Η/Υ.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει τουλάχιστον πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Επίπεδο Γ1/C1).

    Συνεκτιμώμενα προσόντα – Κριτήρια

    • Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας (Επίπεδο Γ2/C2)
    • Εμπειρία/γνώση στατιστικών προγραμμάτων επεξεργασίας δεδομένων. (Η γνώση αποδεικνύεται είτε από σχετική εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον τριών μηνών, είτε από βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας του βασικού τίτλου σπουδών όπου προκύπτει από την επιτυχή παρακολούθηση τουλάχιστον ενός μαθήματος συναφούς με το αντικείμενο, είτε από συνάφεια της διπλωματική εργασίας)
    • Εργασιακή εμπειρία σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα από την ΕΕ ή λοιπών Ευρωπαϊκών έργων.  Επιπλέον της γνώσης κριτηρίου υπ. αρ. 5 η οποία βαθμολογείται αυτοτελώς.
    • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στο αντικείμενο της Διοίκησης Επιχειρήσεων ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
    • Συνέντευξη*

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 04 Μαρτίου 2022 και ώρα 14:00.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012