Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση παρακολούθησης διαδικτυακής ημερίδας με τίτλο "Τοπίο και Χωρικός Σχεδιασμός", Πέμπτη 17-2-2022 και ώρα 17.30

  • Συντάχθηκε 14-02-2022 15:08 από Efpraxia Maria Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: emaria<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΔΕΠ ΧΗΜΗΠΕΡ. Άλλες ιδιότητες: ΔΕΠ ΜΗΠΕΡ

    Επισυνάπτεται η πρόσκληση και το πρόγραμμα διαδικτυακής ημερίδας με τίτλο "Τοπίο και Χωρικός Σχεδιασμός", που διοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία Δικαίου Πολεοδομίας και Χωροταξίας (ΕΕΔιΠοΧ), την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) και το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη φύση και τον άνθρωπο (MedINA).

    Σκοπός της ημερίδας είναι η επαναφορά της συζήτησης για την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για το Τοπίο ενόψει και της εκπόνησης των Τοπικών ή Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων και λοιπών χωρικών σχεδίων της πρόσφατης νομοθεσίας  καθώς και των τυχόν νέων ή υπό αναθεώρηση Ειδικών Χωροταξικών Πλαισίων.

    Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17-2-2022 με ώρα έναρξης 17.30. Στην πρόσκληση παρατίθεται και ο σύνδεσμος σύνδεσης ΖΟΟΜ.

    Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα καθώς και στη διεύθυνση https://www.chenveng.tuc.gr/el/nea/ola-ta-nea-chronologika/n/diadiktyaki-imerida-me-symmetochi-tis-kath-a-maria

     


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012