Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου 2021-2022

  • Συντάχθηκε 12-02-2022 10:03 από Michail Lagoudakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: lagoudakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

    Το ωρολόγιο πρόγραμμα του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 έχει αναρτηθεί στην οικεία ιστοσελίδα με τα προγράμματα μαθημάτων και εξετάσεων. Ενδέχεται να υπάρξουν μικρές διορθώσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, γι' αυτό και τα αρχεία είναι ανοικτά προς το παρόν μόνο για ανάγνωση. Μετά τους τελικούς ελέγχους από τις Γραμματείες και το Τμήμα Σπουδών, το πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί και τα αρχεία θα είναι διαθέσιμα για εκτύπωση ή κατέβασμα.

    Υπενθυμίζεται ότι ο πλαίσιο λειτουργίας των ΑΕΙ κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 καθορίζεται από τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) [pdf] (ΦΕΚ 4406/τ. Β΄/24.09.2021). Πολύ συνοπτικά, προβλέπεται αποκλειστικά διά ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία με φυσική παρουσία, χρήση των αιθουσών στη μέγιστη πληρότητα και τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας (χρήση μάσκας και προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού, νόσησης ή test).

    Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου ξεκινούν τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022.

    Καλή ξεκούραση με την ολοκλήρωση της εξεταστικής (σε λίγες ημέρες) και καλό εαρινό εξάμηνο (στη συνέχεια)!


  • Συντάχθηκε 21-02-2022 10:29 από Michail Lagoudakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: lagoudakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

    Ο/η Lagoudakis Michail έγραψε:

    Ενδέχεται να υπάρξουν μικρές διορθώσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, γι' αυτό και τα αρχεία είναι ανοικτά προς το παρόν μόνο για ανάγνωση. Μετά τους τελικούς ελέγχους από τις Γραμματείες και το Τμήμα Σπουδών, το πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί και τα αρχεία θα είναι διαθέσιμα για εκτύπωση ή κατέβασμα.

    Ενημερώνω ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες μικρο-διορθώσεις και οι τελικοί έλεγχοι, οπότε τα αρχεία είναι πλέον διαθέσιμα για εκτύπωση ή κατέβασμα

    Καλό εαρινό εξάμηνο!


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012