Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου για (3) μήνες με Διπλωματούχο Μηχανικό Ορυκτών Πόρων Κ.Ε ΕΛΚΕ 82489.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου για (3) μήνες με Διπλωματούχο Μηχανικό Ορυκτών Πόρων Κ.Ε ΕΛΚΕ 82489.

  • Συντάχθηκε 11-02-2022 11:55 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Η Μ.Ο.Δ.Υ. του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «A Holistic Fire Management Ecosystem for Prevention Detection and Restoration of Environmental Disasters»  με ακρωνύμιο: «DRYADS», στα πλαίσια του προγράμματος H2020-LC-GD-2020-3 και με αριθ. Συμβολαίου (101036926) ,που χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα πλαίσια του προγράμματος HORIZON 2020, με Κωδικό Έργου ΕΛΚΕ 82489 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης κ. Αραμπατζή Γεώργιο, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, ως ακολούθως: 

    Θέση: Απασχόληση Διπλωματούχου Μηχανικού Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου της Ελλάδας ή ισότιμου τίτλου από ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

    Αριθμός ατόμων: (1)

    Διάρκεια απασχόλησης: Τρεις (3) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του.

    Αποδοχές: 2.400,00 € συμπ/νου όλων των νομίμων κρατήσεων για την συμβατική διάρκεια του έτους από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου. Tο εργολαβικό αντάλλαγμα απαλλάσσεται από το ΦΠΑ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ.5 της υπ’ αριθμ. Υπουργικής Απόφασης 1040588/1700/528/0014 (ΦΕΚ 335/23-4-97).

    Προσόντα - Κριτήρια: 

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου της Ελλάδας ή ισότιμου τίτλου από ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Τουλάχιστον καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
    • Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία με αντικείμενο την αξιολόγηση των επιπτώσεων στην ποιότητα του εδάφους (εδαφικής διάβρωσης).
    • Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά ή συνέδρια, με αντικείμενο την αξιολόγηση των επιπτώσεων στην ποιότητα του εδάφους και εφαρμογή μεθόδων αποκατάστασης του εδάφους.
    • Αποδεδειγμένη γνώση στην διαχείριση υπολογιστικών συστημάτων και γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών. Η γνώση αποδεικνύεται από σχετικές μεταπτυχιακές εργασίες ή/και δημοσιεύσεις ή/και συμμετοχή σε σεμινάρια με σχετικό αντικείμενο.
    • Συνέντευξη*

    Επισημαίνεται ότι για την επιλογή υποψηφίου, απαιτείται ποσοστό βαθμολογίας προσόντων -κριτηρίων τουλάχιστον 50% επί του συνολικού.

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 14:00. 

     

     

     

     


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012