Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για ανάθεση υπηρεσιών πιστοποίησης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 K.E. 81987

  • Συντάχθηκε 10-02-2022 11:42 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Δράσεις Υποστήριξης της λειτουργίας των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ως δικαιούχων στη διαχείριση και υλοποίηση παρεμβάσεων του ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ-Δράση για το Πολυτεχνείο Κρήτης» και του έργου με τίτλο «ΤΒ06- Πιστοποιητικό από κατάλληλα διαπιστευμένο πιστοποιητικό οργανισμό – Υποέργο 2», με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων κ. Κωνσταντίνο Κομνίτσα και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 81987, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα σε υποβολή προσφοράς, για την ανάθεση υπηρεσιών πιστοποίησης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2015, με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής.

    Συνολικό προϋπολογιζόμενο κόστος δαπάνης πλέον ΦΠΑ: Ποσό τριών χιλιάδων διακοσίων είκοσι πέντε ευρώ και ογδόντα λεπτών (3.225,80 €).
    Ποσοστό ΦΠΑ: Είκοσι τέσσερα τοις εκατό (24%) και ποσού επτακοσίων εβδομήντα τεσσάρων ευρώ και είκοσι λεπτών (774,20 €).
    Προϋπολογιζόμενο κόστος συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: Ποσό τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4.000,00 €).

    Κατηγορία δαπάνης/Κωδικός CPV: Η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του έργου με τίτλο «ΤΒ06- Πιστοποιητικό από κατάλληλα διαπιστευμένο πιστοποιητικό οργανισμό – Υποέργο 2» και συγκεκριμένα την κατηγορία δαπάνης 62-98 Λοιπές παροχές τρίτων (πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας π.χ ΔΕΗ, ύδρευση, invoices του εξωτερικού, υπεργολαβίες, γραφίστες, κατασκευαστές ιστοσελίδων.

    CPV 98300000-6.

    Διάρκεια ισχύος προσφορών: Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος ισχύος των προσφορών ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες.

    Χρόνος παράδοσης – Χρόνος υλοποίησης/υποστήριξης αντικειμένου σύμβασης: Η καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση της παράδοσης του αντικειμένου της παρούσας ορίζεται η 31η/07/2022. Ωστόσο, η συνολική διάρκεια υλοποίησης του αντικειμένου της σύμβασης θα διαρκέσει για τρία (3) έτη.

    Τρόπος υποβολής προσφοράς: Οι προσφορές υποβάλλονται αποκλειστικά έντυπα, σε σφραγισμένο φάκελο, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΚΕ Πολυτεχνείου Κρήτης, Τμήμα Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων, Κτήριο Ε4.

    Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφοράς: Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 15:00.

    Οι προσφορές θα πρέπει να έχουν περιέλθει στην ως άνω διεύθυνση έως και την καταληκτική ημερομηνία και ώρα, άλλως άλλως θα απορρίπτονται ως μη κανονικές, δε θα αποσφραγίζονται και θα επιστρέφονται στον αποστολέα τους. Επισημαίνεται ότι στην εξωτερική ένδειξη του φακέλου θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία της επιχείρησης, καθώς και ο αριθμός πρωτοκόλλου της παρούσας πρόσκλησης (3714/10-02-2022).


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012