Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Διαγωνισμός κάτω των ορίων για την παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης και πιλοτικής χρήσης διαδραστικού συστήματος Κ.Ε. 82270

  • Συντάχθηκε 03-02-2022 14:33 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης δημοσιεύει διαγωνισμό κάτω των ορίων, με ανοικτές διαδικασίες, σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική προσφορά, βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας - τιμής, για την παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης και πιλοτικής χρήσης του διαδραστικού συστήματος QuaLiSID από φορέα που φιλοξενεί άτομα με νοητική αναπηρία, ήπιας, μέτριας ή σοβαρής μορφής, ηλικίας 7 έως και 17 ετών (τμήμα 1 διαγωνισμού) και ηλικίας 18 έως και 44 ετών (τμήμα 2 διαγωνισμού), τα οποία αντιμετωπίζουν συνεχή προβλήματα στην καθημερινή τους διαβίωση όσον αφορά στις ανάγκες, τις δραστηριότητες, την επικοινωνία τους και γενικότερα στην αλληλεπίδραση με το περιβάλλον τους. Ο διαγωνισμός διεξάγεται στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «Σύστημα Υποστήριξης Ποιότητας Ζωής για Άτομα με Νοητική Αναπηρία», με κωδικό Τ2ΕΔΚ-00306 και ακρωνύμιο ''QuaLiSID” με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82270 και επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Ζερβάκη Μιχαήλ, στο πλαίσιο της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ».

    Στόχος του έργου αποτελεί η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων δυνατοτήτων σε άτομα με νοητική αναπηρία μέσα από την ανάπτυξη κατάλληλου διαδραστικού συστήματος, το οποίο θα έχει τη μορφή μιας ευέλικτης, επεκτάσιμης σταθερής πλατφόρμας, που θα δέχεται σήμα από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έξυπνες φορητές συσκευές και φορετούς αισθητήρες όπως έξυπνα ρολόγια, είτε και ενσωματωμένους αισθητήρες σε έξυπνες συσκευές (π.χ. GPS). Το ολοκληρωμένο σύστημα αναμένεται να παρέχει διάφορα ερεθίσματα, να διευκολύνει την ενημέρωση, να εξυπηρετεί τη διασκέδαση, τη δημιουργική ενασχόληση και την εκπαίδευση μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων εκμάθησης, και παράλληλα να καλύπτει και την αναγνώριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης μαζί με τις ανάλογες ειδοποιήσεις προς τα αρμόδια πρόσωπα.

    Αντικείμενο της σύμβασης είναι η επιλογή αναδόχου/ων που εξυπηρετεί/ούν άτομα με ήπιας, μέτριας ή σοβαρής μορφής νοητική αναπηρία, ηλικίας 7 έως και 17 ετών (τμήμα 1 διαγωνισμού) και ηλικίας 18 έως και 44 ετών (τμήμα 2 διαγωνισμού), για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης κατά την ανάπτυξη και πιλοτική χρήση του διαδραστικού συστήματος QuaLiSID στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου με τίτλο “Σύστημα Υποστήριξης Ποιότητας Ζωής για Άτομα με Νοητική Αναπηρία-QuaLiSID”.

    Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) : 98300000-6.

    Η σύμβαση υποδιαιρείται στα ακόλουθα τμήματα 1 και 2:
    Τμήμα 1: «Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης κατά την ανάπτυξη και πιλοτική χρήση του διαδραστικού συστήματος QuaLiSID βάσει των συμμετεχόντων-ωφελούμενων ατόμων του οικονομικού φορέα, με ήπιας, μέτριας ή σοβαρής μορφής νοητική αναπηρία, ηλικίας 7 έως και 17 ετών», εκτιμώμενης αξίας δεκαέξι χιλιάδων εκατό είκοσι εννέα ευρώ και τριών λεπτών (16.129,03 €) πλέον ΦΠΑ ποσού τριών χιλιάδων οκτακοσίων εβδομήντα ευρώ και ενενήντα επτά λεπτών (3.870,97 €), ήτοι εκτιμώμενης αξίας είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
    Τμήμα 2: «Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης κατά την ανάπτυξη και πιλοτική χρήση του διαδραστικού συστήματος QuaLiSID βάσει των συμμετεχόντων-ωφελούμενων ατόμων του οικονομικού φορέα, με ήπιας, μέτριας ή σοβαρής μορφής νοητική αναπηρία, ηλικίας 18 έως και 44 ετών», εκτιμώμενης αξίας δεκαέξι χιλιάδων εκατό είκοσι εννέα ευρώ και τριών λεπτών (16.129,03 €) πλέον ΦΠΑ ποσού τριών χιλιάδων οκτακοσίων εβδομήντα ευρώ και ενενήντα επτά λεπτών (3.870,97 €), ήτοι εκτιμώμενης αξίας είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

    Προσφορές υποβάλλονται για ένα ή περισσότερα τμήματα (έως δύο/σύνολο διαγωνισμού) του διαγωνισμού.

    Ο μέγιστος αριθμός ΤΜΗΜΑΤΩΝ που μπορεί να ανατεθεί σε έναν προσφέροντα ορίζεται σε δύο/σύνολο διαγωνισμού.

    Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε δέκα έξι (16) μήνες από την υπογραφή της.

    Η καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβοηλ'ης των προσφορών είναι η Δευτέρα 07 Μαρτίου 2022 και ώρα 20:00 μ.μ.
    Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) Προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (Διαδικτυακή Πύλη www.promitheus.gov.gr)  - Συστημικός Αριθμός Διαγωνισμού 154978.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012