Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για παροχή υπηρεσιών πιστοποίησης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2015 Κ.Ε.81987

  • Συντάχθηκε 13-12-2021 15:11 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Δράσεις Υποστήριξης της λειτουργίας των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ως δικαιούχων στη διαχείριση και υλοποίηση παρεμβάσεων του ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ-Δράση για το Πολυτεχνείο Κρήτης» και του έργου με τίτλο «ΤΒ06- Πιστοποιητικό από κατάλληλα διαπιστευμένο πιστοποιητικό οργανισμό – Υποέργο 2», με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Κομνίτσα και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 81987, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα σε υποβολή προσφοράς, για την ανάθεση υπηρεσιών πιστοποίησης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2015, με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής, σύμφωνα με τα αναλυτικά περιγραφόμενα στο παράρτημα της παρούσας.

    Η πρόσκληση απευθύνεται προς κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα.

    Κατηγορία Δαπάνης ΓΛΚ: Η δαπάνη του παρόντος συμβατικού αντικειμένου θα βαρύνει τις πιστώσεις του ανωτέρω έργου και συγκεκριμένα την κατηγορία δαπάνης 62-98 Λοιπές παροχές τρίτων (πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας π.χ ΔΕΗ, ύδρευση, invoices του εξωτερικού, υπεργολαβίες, γραφίστες, κατασκευαστές ιστοσελίδων).

    CPV: 98300000-6.

    Περιεχόμενο τεχνικής προσφοράς: Η τεχνική προσφορά θα πρέπει να φέρει ημερομηνία, υπογραφή και σφραγίδα της επιχείρησης.Ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας υποβάλλει τεχνική προσφορά σύμφωνα με τα απαιτούμενα του παραρτήματος «Παράρτημα τεχνικών προδιαγραφών» της παρούσας και συμπεριλαμβάνει σε αυτήν και αποδεικτικά ύπαρξης προγενέστερης εμπειρίας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του παραρτήματος. Τα αποδεικτικά της εμπειρίας έγγραφα υποβάλλονται σύμφωνα με τον ν. 2690/1999 (Α’ 45) και τα άρθρα 13 και 15 του ν. 4727/2020 (Α’ 184), ενώ τα αποδεικτικά τα οποία αποτελούν ιδιωτικά έγγραφα, μπορεί να γίνονται αποδεκτά και σε απλή φωτοτυπία, εφόσον συνυποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση στην οποία βεβαιώνεται η ακρίβειά τους.

    Περιεχόμενο οικονομικής προσφοράς: Η οικονομική προσφορά θα πρέπει να φέρει χρόνος ισχύος, ποσό καθαρής αξίας (αριθμητικώς και ολογράφως), ποσοστό ΦΠΑ (αριθμητικώς και ολογράφως) και ποσό προσφοράς συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (αριθμητικώς και ολογράφως), ημερομηνία, υπογραφή νομίμου/ων εκπροσώπου/ων και σφραγίδα της επιχείρησης και υποβάλλεται σύμφωνα με τα απαιτούμενα του παραρτήματος «Παράρτημα οικονομικής προσφοράς» της παρούσας.

    Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφοράς: Το αργότερο έως την 23η/12/2021 και ώρα 15:00.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012