Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια εργαστηριακών αναλωσίμων Κ.Ε. 81895

  • Συντάχθηκε 18-11-2021 12:59 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο ««Ανάπτυξη Ψυχαγωγικού Λογισμικού Εκπαίδευσης Ψηφιακής Καθοδήγησης Εργαλειομηχανών» (Τ1ΕΔΚ-01469) και ακρωνύμιο "G4M"» το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) 2014-2020, στο πλαίσιο του Α΄ κύκλου της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Αριστομένη Αντωνιάδη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 81895, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα σε υποβολή προσφοράς, για την ανάθεση της προμήθειας εργαστηριακών αναλωσίμων με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής.

    Επισημαίνεται ότι τα υπό προμήθεια είδη αποτελούν ενιαίο τμήμα και συνεπώς η υποβολή προσφοράς γίνεται δεκτή μόνο για το σύνολο αυτών, ενώ η τιμή προσφοράς θα πρέπει να εμπίπτει τόσο στο προϋπολογισθέν ποσό κάθε επιμέρους είδους όσο και στο συνολικά προϋπολογισθέν ποσό για το σύνολο των υπό προμήθεια ειδών.

    Συνολικό προϋπολογιζόμενο κόστος δαπάνης πλέον ΦΠΑ: Χίλια εννιακόσια εξήντα δύο ευρώ (1.962,00 €).
    Προϋπολογιζόμενο κόστος συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: Δύο χιλιάδες τετρακόσια τριάντα δύο ευρώ και ογδόντα οκτώ λεπτά (2.432,88 €).
    CPV και κατηγορία δαπάνης ΓΛΚ: CPV 31000000-6 και κατηγορία δαπάνης 64-98 Λοιπά έξοδα μη εντασσόμενα σε άλλη κατηγορία.

    Η πρόσκληση απευθύνεται σε κάθε οικονομικό φορέα.

    Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Έως την 25η/11/2021 και ώρα 15:00.

    Τρόπος υποβολής προσφορών:
    Οι προσφορές υποβάλλονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
    - Έντυπα, σε σφραγισμένο φάκελο στη διεύθυνση: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
    ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ, Κτήριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης: Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων ή - Ηλεκτρονικά, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: antoniadis@dpem.tuc.gr και elkesupplies@isc.tuc.gr, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών.

    Επισημαίνεται ότι οι προσφορές (είτε σε έντυπη, είτε σε ηλεκτρονική μορφή) θα πρέπει να έχουν παραληφθεί από το αρμόδιο τμήμα μέχρι και την ως άνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα, άλλως απορρίπτονται.

    Η τεχνική – οικονομική προσφορά υποβάλλονται σύμφωνα με το παράρτημα της πρόσκλησης «Παράρτημα τεχνικής και οικονομικής προσφοράς».

    Χρόνος παράδοσης: Εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία της κοινοποίησης στον ανάδοχο της αναρτητέας στο ΚΗΜΔΗΣ απόφασης ανάθεσης.

    Τόπος παράδοσης: Εργαστήριο μικροκοπής και κατασκευαστικής προσομείωσης, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, Χανιά, Τ.Κ. 73100.

    Τρόπος πληρωμής: Εξόφληση μετά την παράδοση.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012