Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εργαστήριο Φυσικής Ι - ΜΗΧΟΠ - 1ο εξάμηνο

  • Συντάχθηκε 05-10-2021 08:40 από Stylianos Sfakiotakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ssfakiotakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΠΕΡ

    Καλώς ορίσατε στο Πολυτεχνείο Κρήτης και στη Σχολή ΜΗΧΟΠ οι πρωτοετείς φοιτητές και καλή φοιτητική σταδιοδρομία!

    Σας ενημερώνουμε ότι το Εργαστήριο Φυσικής Ι ΜΗΧΟΠ για τους πρωτοετείς φοιτητές αλλά και για όσους το οφείλουν από παλαιότερα έτη, θα ξεκινήσει την Τρίτη 11/10 και θα διεξάγεται σύμφωνα με το επίσημο ωρολόγιο πρόγραμμα της Σχολής ΜΗΧΟΠ κάθε Τρίτη 9:00-11:00 και Παρασκευή 12:00-14:00. Ο χώρος διεξαγωγής του Εργαστηρίου είναι το κτίριο Μ5.001, ανάμεσα στα δύο αμφιθέατρα της Σχολής ΜΗΧΟΠ.

    Κάθε φοιτητής/τρια θα πρέπει να εγγραφεί ηλεκτρονικά στο eclass (www.eclass.tuc.gr) και συγκεκριμένα στο μάθημα του 1ου εξαμήνου με τίτλο «Εργαστήριο Φυσικής Ι – ΜΗΧΟΠ» της Σχολής ΜΗΧΟΠ.

    Οι φοιτητές θα έχουν ένα συγκεκριμένο δίωρο την εβδομάδα (δηλαδή είτε την Τρίτη είτε την Παρασκευή) ανάλογα με το Τμήμα στο οποίο θα εγγραφούν. Για τον λόγο αυτό καλούνται οι φοιτητές να επιλέξουν ένα από τα δύο τμήματα είτε της Τρίτης 9:00-11:00, είτε της Παρασκευής 12:00-14:00 και να εγγραφούν σε αυτό ηλεκτρονικά στο eclass του μαθήματος: «Εργαστήριο Φυσικής Ι – ΜΗΧΟΠ) στην ετικέτα «Ομάδες Χρηστών» (οι ετικέτες είναι στα αριστερά της σελίδας). Ιδιαίτερη προσοχή εφιστούμε στους φοιτητές -και αποτελεί δική τους ευθύνη- ώστε να επιλέξουν αυτό το Τμήμα σύμφωνα με το οποίο θα μπορούν να ανταποκριθούν στο Εργαστήριο Φυσικής φροντίζοντας να μην συμπίπτει ίδια μέρα και ώρα κάποιο άλλο εργαστήριο στο οποίο έχουν εγγραφεί (π.χ. εργαστήριο Χημείας). Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 7/10/2021.

    Επομένως όσοι φοιτητές/τριες εγγραφούν στο Τμήμα της Τρίτης θα έρθουν πρώτη φορά την Τρίτη 11/10 ώρα 9:00 ενώ όσοι εγγραφούν στο τμήμα της Παρασκευής θα έρθουν πρώτη φορά την Παρασκευή 15/10 ώρα 12:00.

    Σημείωση: Θα τηρηθούν οι υγειονομικοί όροι διεξαγωγής Εργαστηρίων/μαθημάτων όπως αυτοί περιγράφονται στην απόφαση Συγκλήτου του Ιδρύματος (επισυνάπτεται). Μην ξεχάσετε επομένως να φέρετε μαζί σας το κατάλληλο πιστοποιητικό που θα σας επιτρέπει την συμμετοχή σας στο Εργαστήριο.

    Καλή αρχή!

    Οι διδάσκοντες του Εργαστηρίου Φυσικής Ι – ΜΗΧΟΠ

     

     


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012