Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση μεταπτυχιακού μαθήματος "Προχωρημένα Θέματα Ανάλυσης Χρονοσειρών σε Περιβάλλον R"

  • Συντάχθηκε 30-09-2021 18:10 από Dionysios Christopoulos Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: dchristopoulos<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

    Το μάθημα απευθύνεται κυρίως σε μεταπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής ΗΜΜΥ που έχουν γνώσεις Θεωρίας Πιθανοτήτων και κατά προτίμηση εισαγωγικές τουλάχιστον γνώσεις στην θεωρία χρονοσειρών και στοχαστικών διαδικασιών. Το μάθημα είναι επίσης ανοικτό σε μεταπτυχιακούς φοιτητές των Σχολών ΜΠΔ και ΜΗΠΕΡ εφόσον το επιτρέπει ο κανονισμός σπουδών των αντίστοιχων σχολών και υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του επιβλέποντα. 

    Για το μάθημα θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα eclass. Οι φοιτητές που προτίθενται να παρακολουθήσουν το μάθημα καλούνται  άμεσα να εγγραφούν στο eclass, στο μάθημα "Προχωρημένα Θέματα Ανάλυσης Χρονοσειρών σε Περιβάλλον R" (ΗΜΜΥ190) , όπου θα εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με το μάθημα.

    Για να ενημερωθείτε σχετικά με το μάθημα διαβάστε το συνημένο έγγραφο "Πληροφορίες Μαθήματος Προχωρημένα Θέματα Ανάλυσης Χρονοσειρών σε Περιβάλλον R "


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012