Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για οκτώ (8) μήνες Κ.Ε ΕΛΚΕ 82155.

  • Συντάχθηκε 05-04-2021 15:35 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης της  Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων «Ειδικές Δράσεις “ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ” –  “ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ” – “ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ” με κωδικό ΟΠΣ 2335 και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Μοντελοποίηση αρχαιολογικής αβεβαιότητας με συνδυασμό σύγχρονων μεθόδων 3Δ αποτύπωσης για την επιστημονική τεκμηρίωση και ανάδειξη πολιτιστικής κληρονομιάς – Εφαρμογή στον αρχαιολογικό χώρο Δελφών» και κωδικό έργου: «Τ6ΥΒΠ-00190» με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82155 και Επιστημονικά Υπεύθυνη την Αν. Καθηγήτρια της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κα Μανιά Αικατερίνη, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου. 

    Θέση: Απασχόληση Διπλωματούχου Ηλεκτρολόγου ή Ηλεκτρονικού Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ ή Πτυχιούχου Επιστήμης Υπολογιστών ή κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού  αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ[1].  

    Αριθμός ατόμων: (1)

    Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α θα συνεισφέρει σε  δράσεις που αφορούν στην επιστημονική υποστήριξη του έργου "3D4Delphi: Μοντελοποίηση αρχαιολογικής αβεβαιότητας με συνδυασμό σύγχρονων μεθόδων 3Δ αποτύπωσης για την επιστημονική τεκμηρίωση και ανάδειξη πολιτιστικής κληρονομιάς – Εφαρμογή στον αρχαιολογικό χώρο Δελφών".

    Παραδοτέα:

    Ο/Η υποψήφιος/α θα συνεισφέρει στις εξής Ενότητες Εργασίας - Παραδοτέα:

    Ε.Ε.3: Μοντελοποίηση της αρχαιολογικής αβεβαιότητας και ανάπτυξη τρισδιάστατων ανακατασκευών

    Συμμετοχή στα παραδοτέα :

    Π.3.1: Μαθηματική μοντελοποίηση αρχαιολογικής αβεβαιότητας

    Π.3.2: Λογισμικό δυναμικών υπολογισμών αβεβαιότητας για την παραγωγή εναλλακτικών τρισδιάστατων αναπαραστάσεων με βάση τη σημαντικότητα των ευρημάτων

    Π.3.3: 3D μοντέλα ανακατασκευασμένων τμημάτων μνημείων σε διαφορετικές εκδοχές με φωτορεαλισμό

    Διάρκεια απασχόλησης: Οκτώ (8) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του.

    Αμοιβή: 10.000,00 € συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου.

    Τόπος εκτέλεσης έργου: Εργαστήριο Διανεμημένων Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πολυμέσων της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια: 

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος ή Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ή Πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού  αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ. 
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με εξειδίκευση στην ανάπτυξη συστημάτων μοντελοποίησης και προσομοίωσης με γραφικά, από ΑΕΙ της Ελλάδος ή ίδρυμα του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ. 
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει γνώση ή εμπειρία σε ανάπτυξη τρισδιάστατων εφαρμογών σε πλατφόρμες web, κινητής και επαυξημένης πραγματικότητας.
    • Γνώση αγγλικής γλώσσας.

    Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - Κριτήρια:

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει εμπειρία σε τεχνική υποστήριξη για τη διεξαγωγή μαθημάτων Ψηφιακών Τεχνολογιών για Σχεδιασμό, τεχνική εποπτεία της λειτουργίας εργαστηρίου Ψηφιακών Μέσων Σχεδιασμού.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει εκπαιδευτική εμπειρία σε εργαλείο λογισμικού κατασκευής παιχνιδιών όπως Unreal.

    •    Συνέντευξη*

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 και ώρα 14:00


    [1]  Εξαιρούνται από την υποχρέωση προσκόμισης πράξης αναγνώρισης για την ισοτιμία και την αντιστοιχία των τίτλων σπουδών ή των μεταπτυχιακών τίτλων, όσοι υποψήφιοι υποβάλλουν αποφάσεις αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων ή επαγγελματικής ισοδυναμίας τίτλων αντίστοιχων κατηγοριών εκπαίδευσης, οι οποίες χορηγήθηκαν δυνάμει της κείμενης Νομοθεσίας, ιδίως του Π.Δ. 38/2010, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν 4610/ 2019 και ισχύει.

     


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012