Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων παροχής επικουρικού διδακτικού έργου (ανταποδοτικές υποτροφίες) Κ.Ε. 82438

  • Συντάχθηκε 22-03-2021 17:47 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόδοση υποτροφιών σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες του Πολυτεχνείου Κρήτης, για την παροχή επικουρικού διδακτικού έργου κατά το εαρινό εξάμηνου του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο "Υποστήριξη των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Πολυτεχνείου Κρήτης, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 με την ενσωμάτωση ενισχυτικής διδασκαλίας επιπρόσθετα των κύριων διαλέξεων MIS 5089223", επιστημονικά υπεύθυνο τον Αναπλ. Καθηγητή Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82438.

    Ως δυνητικοί υπότροφοι ορίζονται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες, οι οποίοι φοιτούν σε προγράμματα σπουδών δεύτερου και τρίτου κύκλου τα οποία οργανώνονται από Τμήματα της ίδιας Σχολής κάθε Α.Ε.Ι. Στα προγράμματα σπουδών δεύτερου και τρίτου κύκλου ενός Τμήματος συμπεριλαμβάνονται και τα διατμηματικά ή διιδρυματικά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών ή προγράμματα σπουδών τρίτου κύκλου με συνεπίβλεψη του άρθρου 43 του ν. 4485/2017 (Α’ 114), τα οποία οργανώνει και στα οποία συμμετέχει το Τμήμα.

    Το ύψος μίας πλήρους υποτροφίας ανέρχεται στο ποσό των δύο χιλιάδων εξακοσίων (2.600) ευρώ. Μία πλήρης υποτροφία δύναται να κατατμηθεί σε δύο (2) επιμέρους ισόποσες υποτροφίες των χιλίων τριακοσίων (1.300) ευρώ.
    Οι ανταποδοτικές υποτροφίες δεν υπόκεινται σε οποιονδήποτε φόρο, κράτηση ή ασφαλιστική εισφορά σύμφωνα με το άρθρο 72 του ν. 4610/2019 (Α΄ 70).

    Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Πέμπτη 01 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00 μ.μ.

    Οι αιτήσεις των υποψηφίων, καθώς και τα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά τους, υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά προς τη Μονάδα Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης (Μ.Ο.Δ.Υ.) του Ε.Λ.Κ.Ε. και την Γραμματεία του κάθε Τμήματος, μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που ορίζονται στην πρόσκλκηση. Η υποβολή αίτησης με διαφορετικό τρόπο από τα οριζόμενα στην παρούσα παράγραφο ή πέραν του ανωτέρω προβλεπομένου χρονικού ορίου συνιστά λόγο απόρριψης της αίτησης.


    Συνημμένα:

  • Συντάχθηκε 24-03-2021 11:15 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Διόρθωση λεκτικού σε άρθρο 6 - Δικαιολογητικά στοιχ. ι)


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012