Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μίας (1) θέσης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης Κ.Ε 82369.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μίας (1) θέσης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης Κ.Ε 82369.

  • Συντάχθηκε 10-03-2021 15:16 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Οργανωτική Στήριξη Όμιλος Πολυτεχνείου Κρήτης - Ανώτατη Εκπαίδευση - Erasmus+ Αρ. Σύμβασης 2020-1-EL01-KA103-077710», με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Μιχαήλ Ζερβάκη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82369, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την απασχόληση ενός (1) ατόμου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης. 

    Ειδικότητα: Πτυχιούχος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Οικονομικού Τμήματος ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίου από σχολή της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ[1].

    Αριθμός ατόμων : 1

    Διάρκεια σύμβασης: Από την υπογραφή της σύμβασης και έως την λήξη του έργου στις 31-10-2021, με δυνατότητα παράτασης έως την λήξη του έργου, ή την λήξη τυχόν παρατάσεών του, με σύγχρονη παράταση του φυσικού και οικονομικού αντκειμένου.

    Τόπος εργασίας : Πολυτεχνείο Κρήτης, Κουνουπιδιανά Χανίων.

    Ωράριο απασχόλησης: Σύμβαση πλήρους απασχόλησης

    Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια:

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι πτυχιούχος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Οικονομικού Τμήματος ή ισότιμου τίτλου από σχολή της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους, σε θέματα διοικητικής υποστήριξης και οικονομικής διαχείρισης δράσεων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ που περιλαμβάνουν κινητικότητες φοιτητών Ανώτατης Εκπαίδευσης. (Υποψήφιος/α με την μεγαλύτερη προϋπηρεσία θα λαμβάνει τη μέγιστη βαθμολογία.)
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει  Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και εφαρμογών.

    Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - Κριτήρια:

    • Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης συναφές με το αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης από ΑΕΙ της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ.
    • Συνέντευξη*

    * - Απαιτούμενες εξειδικευμένες γνώσεις H/Y, πλατφορμών και διαδικτυακών εργαλείων διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ξένης γλώσσας, κανονισμών και νομοθεσίας καθώς και συνολικής διαχείρισης ενός ευρωπαϊκού προγράμματος.

    -  Γνώση θεμάτων που αφορούν τις δράσεις του Erasmus+ στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 29 Μαρτίου  2021 και ώρα 14:00

    [1] Εξαιρούνται από την υποχρέωση προσκόμισης πράξης αναγνώρισης για την ισοτιμία και την αντιστοιχία των τίτλων σπουδών ή των μεταπτυχιακών τίτλων, όσοι υποψήφιοι υποβάλλουν αποφάσεις αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων ή επαγγελματικής ισοδυναμίας τίτλων αντίστοιχων κατηγοριών εκπαίδευσης, οι οποίες χορηγήθηκαν δυνάμει της κείμενης Νομοθεσίας, ιδίως του Π.Δ. 38/2010, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν 4610/ 2019 και ισχύει.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012