Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Συστηματική Ορυκτολογία, 2ο εξάμηνο ΜΗΧΟΠ: υπενθύνιση εγγραφής στην πλατφόρμα e-class

  • Συντάχθηκε 12-02-2021 13:05 από Antonios Stratakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: astratakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 12-02-2021 13:13

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ

    Παρακαλούνται οι φοιτήτριες/φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το υποχρεωτικό μάθημα της "Συστηματικής Ορυκτολογίας" (ΜΟΠ201), 2ο εξάμηνο της Σχολής ΜΗΧΟΠ, να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης e-class. Επίσης στην πλατφόρμα e-class θα πρέπει να εγγραφούν και οι φοιτήτριες/φοιτητές παλαιότερων εξαμήνων που χρωστάνε το μάθημα, καθώς ανακοινώσεις που αφορούν επαναληπτικές ασκήσεις, εξετάσεις, κλπ., θα αναρτώνται μόνο στην πλατφόρμα e-class. Δικαίωμα στην εγγραφή και παρακολούθηση του μαθήματος έχουν και όσοι οι φοιτητές δεν έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το μάθημα της "Γενικής Ορυκτολογίας" (ΜΟΠ102).

    Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 17.2.2021 και θα λαμβάνουν χώρα κάθε Τετάρτη (εκτός επίσημων αργιών) με τελευταίο προγραμματισμένο μάθημα στις 26.5.2021, όπως αναγράφεται στο ωρολόγιο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου (https://www.tuc.gr/index.php?id=schedules). Στην πλατφόρμα e-class θα αναρτηθεί ο σχετικός σύνδεσμος παρακολούθησης του μαθήματος τη Δευτέρα 15.2.2021. Παρότι η παρακολούθηση του μαθήματος δεν είναι υποχρεωτική, εν τούτοις συνίσταται.

    Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι φοιτήτριες/φοιτητές θα πρέπει να παρακολουθούν όλες τις σχετικές ανακοινώσεις της Σχολής και οφείλουν να δηλώσουν το μάθημα στο φοιτητολόγιο (κατά το χρόνο που θα ανοίξει η σχετική διαδικασία). Επισημαίνεται ότι εάν κάποια/κάποιος φοιτήτρια/φοιτητής λάβει μέρος σε εξετάσεις, ενώ δεν έχει δηλώσει το μάθημα εγκαίρως (και κατά το χρόνο που απαιτείται εκ της σχετικής διαδικασίας), η συμμετοχή της/του στις εξετάσεις ακυρώνεται αυτομάτως, με συνέπεια ο προβιβάσιμος βαθμός αφενός να μη δύναται να καταχωρηθεί στο βαθμολόγιο κι αφετέρου να μη μπορεί να κρατηθεί ώστε να καταχωρηθεί σε επόμενη εξεταστική περίοδο. Σε αυτή την περίπτωση, η/ο φοιτήτρια/φοιτητής θα πρέπει να δώσει εξετάσεις σε μελλοντική εξεταστική περίοδο και με τη θεμελιώδη προϋπόθεση ότι θα έχει δηλώσει το εν λόγω μάθημα (όπως αναφέρεται παραπάνω).

     

    Με εκτίμηση,

    Επικ. Καθ. Δρ. Πλάτων Γκαμαλέτσος (Υπεύθυνος μαθήματος)

    Δρ. Αντώνιος Στρατάκης (ΕΔΙΠ)


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012