Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 2 συμβάσεις έργου με α) υπεύθυνο διαχείρισης και β) ερευνητή Κ.Ε. 82282

  • Συντάχθηκε 08-02-2021 10:58 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη έως δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με α) υπεύθυνο διαχείρισης και β) ερευνητή, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «CybeRsecurity Skills Alliance- A new Vision for Europe REWIRE», το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση κι ως εκ τούτου τυγχάνει απαλλαγής από τον Φ.Π.Α., με επιστημονικά υπεύθυνο τον Αναπλ. Καθηγητή κ. Σωτήριο Ιωαννίδη και με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82282.

    Θέση Υπευθύνου Διαχείρισης: Πτυχιούχος Α.Ε.Ι. στην επιστήμη της πληροφορικής από Σχολή της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, πτυχίου/διπλώματος αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α θα απασχοληθεί στα ακόλουθα πεδία: Διαχείριση και συντονισμός των δραστηριοτήτων του έργου σύμφωνα με το Πακέτο Εργασίας WP1 του έργου REWIRE.
    Παραδοτέο: WP1 Consortium agreement, Project Managememnt Handbook, EAB framework, Coordination and Communication Platform, Project Meetings, Progress and final reports, Privacy policy and procedures, Open data procedures and guidelines.
    Διάρκεια απασχόλησης: Δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.
    Αμοιβή: Ποσό ύψους 5.319,00 € συμπ/νου όλων των νομίμων κρατήσεων για την συμβατική διάρκεια του έτους.

    Θέση Ερευνητή: Πτυχιούχος ΑΕΙ στην επιστήμη της πληροφορικής από Σχολή της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, πτυχίου/διπλώματος αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α θα απασχοληθεί στα ακόλουθα πεδία: Συμμετοχή σε ερευνητική δραστηριότητας σύμφωνα με τα Πακέτα Εργασίας WP2, WP3, WP6 και WP7 του έργου REWIRE με σκοπό την ανάπτυξη της καινοτόμας
    διαδικτυακής πλατφόρμας Cyber-Ability για τηνυποστήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, εκπαιδευτικού υλικού καθώς και προετοιμασία/διδασκαλία διαδικτυακών μαθημάτων για την απόκτηση δεξιοτήτων κυβερνοασφάλειας.
    Παραδοτέα: WP2: PESTLE analysis results, Stakeholder database, Cybersecurity skills needs analysis, Methodology to anticipate future needs, Cybersecurity skills strategy. WP3: Governance model for the organization, Governance processes and procedures, European cybersecurity blueprint, Cybersecurity skills framework, Mapping the framework to existing courses and schemes, Cybersecurity career pathway analysis, European cybersecurity blueprint. WP6: Quality assurance plan, quality assurance reports, impact evaluation reports. WP7: Stakeholders analysis, Targeting key policymakers, dissemination plan, REWIRE website, Portfolio of dissemination material, REWIRE international conference, Exploitation plan.
    Διάρκεια απασχόλησης: Έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.
    Αμοιβή: Ποσό ύψους 10.332,00 € συμπ/νου όλων των νομίμων κρατήσεων για την συμβατική διάρκεια των έξι μηνών.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ όπου θα αναφέρεται εξωτερικά:
    Πρόταση κου/κας ……………….
    Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. ………….. Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη διεύθυνση:
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
    Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης
    Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων
    Κα Κουντουράκη Μαρία , τηλ. 28210 37037
    Κα Κατσιούλη Μαρία , τηλ. 28210 37040

    Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή αποστολής με ιδιωτικό ταχυδρομείο λαμβάνεται υπ’ όψιν η ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην Πρόταση του ενδιαφερομένου. Αντικατάσταση του Φακέλου Υποψηφιότητας ή διόρθωση αυτού ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αυτού.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012