Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μίας (1) θέσης με σύμβαση μίσθωσης έργου για είκοσι (20) μήνες Κ.Ε 82014.

  • Συντάχθηκε 08-02-2021 09:48 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Ψηφιακή Πλατφόρμα Χωροχρονικής Διαμεσικής Αφήγησης Ιστορικών και Πολιτιστικών Γεγονότων για την Προώθηση Προϊόντων και Υπηρεσιών ΜμΕ», με κωδικό ΟΠΣ 5063286, επιστημονικά υπεύθυνο τον Ομ. Καθηγητή κ. Σταύρο Χριστοδουλάκη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82014, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την απασχόληση ενός (1) ατόμου, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου. 

    Θέση: Απασχόληση πτυχιούχου/διπλωματούχου ΑΕΙ, κλάδου Πληροφορικής ή πτυχιούχου ΤΕΙ κλάδου Πληροφορικής, με επιθυμητή εμπειρία μοντελοποίησης πληροφοριακών συστημάτων και δεδομένων, σχεδίαση και ανάπτυξη υπηρεσιών και σύγχρονων εφαρμογών διαδικτύου και πρωτοτυποποίηση και αξιολόγηση γραφικών διεπαφών, από Σχολή της Ελλάδος ή του εξωτερικού με αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ.

    Διάρκεια απασχόλησης: Είκοσι (20) μήνες, από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου, ή έως τη λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του.

    Συνολικό Ποσό: 39.300,00 € συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού με ΔΠΥ/ανάθεση έργου» του έργου.

    Προσόντα - Κριτήρια:

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι πτυχιούχος/διπλωματούχος ΑΕΙ, κλάδου Πληροφορικής ή πτυχιούχος ΤΕΙ κλάδου Πληροφορικής, με επιθυμητή εμπειρία μοντελοποίησης πληροφοριακών συστημάτων και δεδομένων, σχεδίαση και ανάπτυξη υπηρεσιών και σύγχρονων εφαρμογών διαδικτύου και πρωτοτυποποίηση και αξιολόγηση γραφικών διεπαφών, από Σχολή της Ελλάδος ή του εξωτερικού με αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    •  Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει εργασιακή εμπειρία σε κάποιον από τους ακόλουθους τομείς

       1. Σχεδιασμός και ανάπτυξη υπηρεσιών και προγραμματιστικών διεπαφών (REST APIs)

       2. Ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου με αρχιτεκτονική μιας σελίδας

       3. Τεχνολογίες  ReactJs, ReactNative, Javascript, Node.js

       4. Σχεδίαση, Ανάπτυξη, και Αξιολόγηση Διεπαφών

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει τεκμηριωμένη γνώση σε κάποιον από τους ακόλουθους τομείς:

     1. Σχεδιασμός και ανάπτυξη υπηρεσιών και προγραμματιστικών διεπαφών (REST APIs)

     2. Ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου με αρχιτεκτονική μιας σελίδας

     3. Τεχνολογίες  ReactJs, ReactNative, Javascript, Node.js

     4.  Σχεδίαση, Ανάπτυξη, και Αξιολόγιση Διεπαφών Χρήστη

    • Συνέντευξη*

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ. 


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012