Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Οδηγίες για Εξετάσεις Αγγλικά Ι & Αγγλικά ΙΙΙ ΗΜΜΥ

  • Συντάχθηκε 07-01-2021 10:45 από Emmanouela Seiradaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: eseiradaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: επισκ. διδάσκων. Άλλες ιδιότητες: 407

    Oι εξέτασεις των μαθημάτων της σχολής ΗΜΜΥ Αγγλικά Ι και Αγγλικά ΙΙΙ θα πραγματοποιηθουν με την επιλογή (2) - εξ αποστάσεως σύγχρονη γραπτή εξέταση με ηλεκτρονική επιτήρηση, στο Moodle & στο Zoom με το ιδρυματικό e-mail των φοιτητών.

    Oδηγίες:

    1. Αγγλικά Ι: Όσοι/ες φοιτητές/τριες έχουν πρόθεση να εξεταστούν πρέπει  να εγγραφούν άμεσα  στην ηλεκτρονική τάξη που έχει δημιουργηθεί για την εξέταση του μαθήματος στο Moodle  με τίτλο "ECE English I Online Exam 11/1/2021-12:00-14:00” και με σύνδεσμο  https://moodle.tuc.gr/course/view.php?id=163 . Στη συνέχεια οι φοιτητές θα λάβουν ένα mail-πρόσκληση για ένα Zoom meeting την ώρα και μέρα της εξέτασης.
    2. Αγγλικά ΙΙΙ: Όσοι/ες φοιτητές/τριες έχουν πρόθεση να εξεταστούν πρέπει  να εγγραφούν άμεσα  στην ηλεκτρονική τάξη της εξέτασης του μαθήματος στο Moodle  με τίτλο "ECE English III Online Exam 19/1/2021-12:00-14:00” και με σύνδεσμο https://moodle.tuc.gr/course/view.php?id=193  Στη συνέχεια οι φοιτητές θα λάβουν ένα mail-πρόσκληση για ένα Zoom meeting την ώρα και μέρα της εξέτασης.
    3. Για την συμμετοχή τους στην εξέταση οι φοιτητές θα χρειαστούν κάμερα & μικρόφωνο. Η εξέταση θα αρχίσει αφού όλοι οι φοιτητές επιδείξουν τη φοιτητική τους ταυτότητα στον επιτηρητή.

    Υπενθυμίζεται ότι η εξεταστέα ύλη για τα Αγγλικά Ι & ΙΙΙ ΗΜΜΥ είναι αναρτημένη στην ηλεκτρονική τάξη των μαθήματων στο Moodle .

    Η Διδάσκουσα,

    E. Σειραδάκη


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012