Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Οδηγίες εξετάσεων εργαστηρίου Autocad - ΜΗΠΕΡ

  • Συντάχθηκε 26-12-2020 16:03 από Androniki Tsouchlaraki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: atsouchlaraki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΠΕΡ.

    ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ AUTOCAD ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ Η/Υ (ΜΠ133)"

     

    Ανακοινώνεται στους φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο του μαθήματος "Σχεδίαση Περιβαλλοντικών Συστημάτων με χρήση Η/Υ"  ότι:

    · Στο πεδίο έγγραφα του e- class του μαθήματος έχει ανέβει αρχείο με τη " ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ AUTOCAD (ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021)"

    · Στο πεδίο έγγραφα -  "σημειώσεις" του e- class του μαθήματος υπάρχει το αρχείο  "ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑUTOCAD 2004"

    · Η διεύθυνση για να μπείτε απομακρυσμένα στους υπολογιστές του πολυτεχνείου και στο autocad είναι η παρακάτω: https://vdi-connector01.isc.tuc.gr

    Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από αυτό το link : https://www.tuc.gr/index.php?id=12790

     

    · Οι εξετάσεις του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθούν σε πραγματικό χρόνο στις 07-01-2021 ημέρα Πέμπτη σε 3 τμήματα όπως ακριβώς είστε και γραμμένοι και παρακολουθείτε το εργαστήριο από τις 18:00 έως και τις 21:00. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 30 λεπτά και στα επόμενα 20 λεπτά θα πρέπει να έχετε στείλει το αρχείο σας με το autocad. Θα πρέπει να συνδεθείτε πάλι από την πλατφόρμα του zoom, μετά στο https://vdi-connector01.isc.tuc.gr για να συνδεθείτε στα windows 10 και από εκεί θα ανοίξετε το autocad, όπου και θα σώσετε την άσκηση σας με τον εξής τίτλο "ΕΠΙΘΕΤΟ - ΟΝΟΜΑ - ΑΡ.ΜΗΤΡΩΟΥ" στον αποθηκευτικό χώρο "Ζ" του Πολυτεχνείου.

    Μην ξεχνάτε να κάνετε πολλές φορές save κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Μόλις τελειώσετε την άσκηση μπαίνετε στο Google chrome από τα windows του Πολυτεχνείου, ανοίγετε το ιδρυματικό σας email και στέλνετε το αρχείο autocad στο email: sgiannopoulou1@isc.tuc.gr. Τα αρχεία autocad έχουν κατάληξη dwg.

    · Για την εξέταση είναι απαραίτητη η χρήση κάμερας και μικροφώνου καθώς και η επίδειξη της φοιτητική σας ταυτότητας ή κάποιο άλλο έγγραφο.

    · Όσοι χρωστάτε το μάθημα από προηγούμενα έτη παρακαλώ στείλτε email στο sgiannopoulou1@isc.tuc.gr με τα στοιχεία σας: Όνομα - Επώνυμο - Αρ. Μητρώο προκειμένου να σας ενημερώσω σε ποιο τμήμα θα δώσετε την εξέταση

    · Για την σύνδεση στο zoom ισχύει και την μέρα της εξέταση  το παρακάτω link

     

    https://tuc-gr.zoom.us/j/86197392616?pwd=WFVTWGlSWEgyaURIV0pWYm43ZmUvUT09

    Meeting ID: 861 9739 2616
    Password: 356005


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012