Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για πτυχιούχο Πληροφορικής Π.Ε./Μηχανικό Υπολογιστών Κ.Ε. 82358

  • Συντάχθηκε 16-11-2020 20:21 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης προκηρύσσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης εργασίας, ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με πτυχιούχο Πληροφορικής/Μηχανικό Πληροφορικής στο πλαίσιο υλοποίησης αναγκών του έργου με τίτλο «EURECA-PRO/ Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για Υπεύθυνη Κατανάλωση και Παραγωγή», με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο και με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82358.

    Αντικείμενο: Το γνωστικό αντικειμενο της υπό πλήρωση θέσης περιλαμβάνει τα εξής:
    -Ανάπτυξη/εγκατάσταση/υποστήριξη ψηφιακών υποδομών (hardware, software) που θα υποστηρίζουν διοικητικές, επικοινωνιακές (web, email), εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες.
    -Ανάπτυξη/εγκατάσταση/υποστήριξη ψηφιακών συστημάτων (σύγχρονων-ασύγχρονων) που θα υποστηρίζουν την ανάπτυξη και διδασκαλία κλειστών (Credited) και ανοικτών (MOOC) μαθημάτων.

    Διάρκεια απασχόλησης - Αμοιβή: Η διάρκεια της απασχόλησης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης για δώδεκα (12) επιπλέον μήνες, ή/και έως την λήξη του έργου, ύστερα από σχετική εισήγηση του επιστημονικά υπευθύνου του έργου, ενώ οι αποδοχές του επιλεγέντος θα καθοριστούν βάσει των διατάξεων του Κεφαλαίου Β΄ του ν. 4354/2015 (ΦΕΚ 176 Α/16-12-2015) και τις σχετικές Οδηγίες με αριθμό πρωτ. 2/1015/ΔΕΠ/5.1.2016 (ΑΔΑ: ΨΑΕΦΗ-ΠΟ7) του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους όπως αναθεωρήθηκε με την υπ’ αριθμ. 2/31029/ΔΕΠ/06.05.2016 εγκύκλιο του ΓΛΚ (ΑΔΑ: ΩΛ9ΣΗ-0ΝΜ), από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Αποδοχές με σύμβασης εργασίας ΙΔΟΧ» του έργου.

    Τόπος εργασίας:
    Εργαστήριο Τεχνολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Τομέας Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Περιβαλλοντικών Διεργασιών.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ όπου θα αναφέρεται εξωτερικά:
    (στοιχεία αποστολέα)
    Πρόταση κου/κας ………………. , e-mail: ………….. (ώστε να καταστεί εφικτή ηεπικοινωνία με τον υποψήφιο, προκειμένου να του γίνει γνωστός ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρότασής του)
    (στοιχεία παραλήπτη) Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 19208/16-11-2020 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη διεύθυνση:
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
    Κτήριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων
    κα Μαρία Κουντουράκη, τηλ. 28210 37037
    κα Μαρία Κατσιούλη, τηλ. 28210 37040


    Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής λαμβάνεται υπ’ όψιν η ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής (δηλαδή κρίσιμη για το στοιχείο του εμπρόθεσμου είναι η ημερομηνία αποστολής και όχι παραλαβής του φακέλου). Αντικατάσταση του Φακέλου Υποψηφιότητας ή διόρθωση αυτού ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αυτού.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012